Karl Jakob Hein (vasakul) ja Mart Poom Arsenali treeningkompleksis.Foto: Facebook / FC Nõmme United
Jalgpall
14. detsember 2018, 13:23

Mart Poom: Eesti väravavahiga ollakse Arsenalis väga rahul

Maikuus Nõmme Unitedist Londoni Arsenali siirdunud 16aastase väravavahi Karl Jakob Heinaga ollakse Inglismaal väga rahul, kinnitas tema kasvatajaklubi tegevjuht Mart Poom.

"Ta on ise rahul, kuidas on peaaegu pool aastat sisseelamist läinud ja ta on saanud mänguaega Arsenali U18 meeskonnas, olnud U23 meeskonnaga pingil ja mis veelgi toredam ja ma arvan, et ka arengule kasuks, on see, et ta saab suhteliselt regulaarselt esindusmeeskonna väravavahtidega ja vahest ka mängijatega trenni teha," lausus Poom Soccernetile.

"See on kindlasti väga-väga hea väljund talle ja võimalus areneda ning saada nõu väravavahtidelt nagu Petr Cech ja Bernd Leno."

Heina soovisid endale ka Manchester United ja Brighton (mõlemas käis noormees end näitamas), kuid ühes perega otsustati Arsenali kasuks. 

"Võib-olla mängis väikest rolli ka see, et jah, mina olin kunagi Arsenali mängija, aga ma ikkagi ise ei surunud või suunanud teda ühegi klubi otsa," lisas Poom. "See on suur otsus ja selle tegi ta ikkagi ise koos oma perega."