Foto: Epic Games
Esport
14. detsember 2018, 15:35

„Fortnite'i“ lisandunud mõõk rikkus ära miljoni dollarilise võistluse

Aeg-ajalt tekib küsimus, kas uuendused, millega tuuakse mängu uusi relvi või muid muudatusi, on alati kõige paremad? Hiljuti „Fortnite Battle Royale'i“ jõudnud mõõk ja sellega kaasnenud mängijate pahameel näivad väitvat, et vist mitte.

Eelmainitud muudatusega mängu jõudnud külmrelv kannab hiljaaegu müügilt korjatud mobiilimängude triloogiaga sama nime – „Infinity Blade“. Siiski ei toonud antud relv sära mängijate silmadesse, kuna mõõk tõstab selle kandjal elude arvu ja kaitsekilbi 200 punktini, andes lisaks kasutajale veel üleloomuliku hüppevõime ja võimaluse purustada vastase kaitsemüürid ühe hoobiga. Seetõttu kannatas antud uuenduse tõttu (taaskord) ka Winter Royale võistlus, mille peaauhinnaks oli 1 miljonit dollarit.

Antud juhtum pole muidugi esmakordne, kui Epic Games lisab mängu relva, mille tasakaal võrreldes teistega on liialt paigast ära. Eelmiseks sarnaseks oli kinnas – Thanose Infinity Gauntlet – millel olid üsnagi sarnased omadused kui kõnealusel mõõgal. Lisaks sellele on hakatud kurjalt ära kasutama ka hiljaaegu teosesse lisatud lennukeid, mis samuti annavad kasutajale suurema eelise teiste mängijate ees, kuna õhus tiirlevale sõidukile on üsnagi raske pihta saada ning otseloomulikult saab ka lennukiga õhust vastu tulistada.

Näib, et keegi pole täiuslik ning ka enim mängitud ja armastatud „Fortnite'i“ on võimalik uuendustega (pehmelt öeldes) ära rikkuda.