Kaua Paul Pogba Unitedi särki veel kanda saab?Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
16. detsember 2018, 10:37

Itaalia väljaanded: United nimetas mängija, kelle nimel on nad nõus Paul Pogbast loobuma (1)

Prantslase Paul Pogba ning Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho vahelt on sel sügisel must kass läbi jooksnud. Sel põhjusel soovib suvel Prantsusmaaga maailmameistriks tulnud poolkaitsja ka väidetavalt tagasi Juventusesse siirduda soovib. 

Juventuse ja Unitedi tehing susises juba suvel, kuid toona polnud United valmis oma keskväljajuveelist loobuma. Paraku on järgmise nelja kuuga Pogba teemant ainult tuhmimaks läinud, mistõttu mõistavad ka Unitedi ninamehed, et neil tasub silmad lahti üleminekuturul ringi käia. 

Niisiis on United käinud korduvalt Torino Juventuse ukse taga ning ajakirjaniku Gianluca di Marzio andmetel soovisid inglased algselt Pogba eest vastu Miralem Pjanicit. Sellele pakkumisele vastas Torino klubi aga eitavalt. 

Nüüd on aga järgmine nimi Punaste Kuradite poolt lauale löödud. TuttoMercatoWebi väitel oleks Alex Sandro nimi see, mis potentsiaalsele tehingule tuurid sisse lööks. 

Pogba ülemineku puhul ongi kõige keerulisemaks kohaks sobiv summa. Kuna United käis 25aastase mängumehe eest välja 105 miljonit eurot, ei soovi nad Pogbad kommiraha eest ära anda. Nii võibki mõni vastassuunas liikuv mängija rahakotile saadavat põntsu pehmendada.