Ragnar Klavan (paremal).Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
17. detsember 2018, 09:16

Ragnar Klavan mängust Napoliga: niimoodi on valus kaotada

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan kommenteeris Cagliari Calcio kodulehel klubi eilset 0:1 kaotust Napolile. Klavan suutis koos tiimikaaslastega 90 minutit taga nulli hoida, aga siis otsustas mängu saatuse Poola koondislase Arkadiausz Miliku täpne karistuslöök.

"Peame enda üle uhked olema. Napoli on tugev, kuid me suutsime neile raskusi valmistada ja see on meie jaoks hea. Võib-olla oli neil rohkem võimalusi, kuid šansse tekitasime ka meie. Näitasime võimast meeskonnavaimu ja võitlesime iga palli pärast. Nii Cagliaris asjad käivadki. Loomulikult on valus viimastel minutitel kaotada, aga see on jalgpall," rääkis Klavan.

"Usun, et saan individuaalses plaanis veel paremaks minna, aga kõige tähtsam on meeskonna ja fännide nimel endast kõik anda. Anname väljakul endast kõik, fännid hindavad seda ja tasuvad meile selle eest tribüünidel," ütles keskkaitsja, kes ei saanud jalavigastuse tõttu oktoobris ja novembris väljakule tulla.

Cagliari on 16 vooruga kogunud 17 punkti ja see annab Klavani tööandjale 20 tiimi hulgas 13. positsiooni. Laupäeval kohtutakse võõrsil Rooma Lazioga.

"Lazio on taaskord kange vastane, aga kui mängime nagu viimastes kohtumistes, suudame nende elu keeruliseks teha. Peame minema väljakule hirmu tundmata ja andma endast 100 protsenti," sõnas eestlane.