David Beckham Iglucrafti sauna terassil. Foto: Instagram | davidbeckham
Kõmu
17. detsember 2018, 17:59

David Beckham avastas Eesti saunamaja koos maailmakuulsa filmirežissööriga (2)

Eelmise kümnendi üks kuulsamaid jalgpallureid David Beckham jagas eile oma sotsiaalmeediakontol pilti, kus kiitis Eesti ettevõtte Iglucrafti sauna. 

Beckham istub pildil Iglucrafti 14000 eurot maksva saunamaja terassil. "Tänu Iglucraftile olen hakanud praegust külma ilma nautima," kirjutas inglane Instagrami saatelauseks. 

Ettevõtte tegevjuht Priit Kallas kommenteeris Õhtulehele, et maailmakuulus vutiäss tutvus firma toodetega pärast nende Inglismaal tehtud kampaaniat, mis oli suunatud piirkonnale, kus jalgpallur juhuslikult elas. 

"Ta nägi sauna oma sõbra [filmirežissöör] Guy Ritchie juures. Sealt jäi asi talle silma ja hakkas meeldima. Ning selle järgi ka tellis," sõnas ta. 

Küll kinnitas Kallas, et mingeid uhkeid eritellimusi Beckham firmale ei esitanud: "Midagi erilist seal pole. Tegemist on täiesti tavalise standardsaunaga, mida müüme."

Beckhami sotsiaalmeediasse postitatud pilti on praeguseks laikinud juba üle 800 000 inimese ning oma mõju on see loomulikult avaldanud ka Iglucrafti enda kanalitele, kus vutiässa postitust samuti jagatud. 

"Jälgimisi on juurde tulnud küll, aga mis need täpsed numbrid on, seda veel ei teagi," sõnas Kallas. "E-maile oleme ka natukene rohkem saanud, aga seda, et kõik kanalid umbes oleks, pole."

Varasemalt ettevõte üheltki nii suurelt staarilt avalikku kiitust pole saanud ning naljaga pooleks võib öelda, et avakatsel sai latt sellisel juhul väga kõrgele asetatud. Ometi ei usu Kallas, et järgmise aasta progonoosid nüüd kõik ümber oleks tarvis teha. 

"Ei usu, et sellest metsik müügitõus tuleb. Ilmselt paarikuuse viitega kõnede arv suureneb, sest see oli ikkagi tore tähelepanu ja kena viide, aga vaevalt, et see tähendab, et müügiprognoos automaatselt ületatud on," sõnas Kallas. 

Mis puutub aga Beckhami poolt antud tagasisidesse, siis seegi pidi ainult positiivne olema. „Väidetavalt pidi meeldima ja päris aktiivselt kasutavad seda," teadis Kallas öelda.