Martin „HeaQ“ Kordmaa, EU LCS Summer Split 2018Foto: Kuvatõmmis
Esport
19. detsember 2018, 10:02

Eesti „League of Legendsi“ mängija alustab 2019. aasta hooaega uue tiimiga

20-aastase Eesti mängija Martin „HeaQ“ Kordmaa jaoks on tulemas paljulubav 2019. aasta. Tema uus meeskond Rogue on üks kümnest Euroopa parimast, mis võtab osa kauakestvast LEC 2019 Spring ehk League of Legends European Championship Spring turniiriliigast, mis algab 18. jaanuaril.

HeaQ on kaheaastase profikarjääri jooksul jõudnud esindada mitmeid tuntuid e-spordi organisatsioone. 2017. aasta jaanuaris liitus ta organisatsiooniga Giants Gaming, mis küll kvalifitseerus Euroopa profiliigasse, kuid oli seal üks nõrgemaid meeskondi. Samal aastal jõudis ta esindada ka „Counter-Strike'i“ maailmas tuntud brändi NiP, millega ta jäi samuti Euroopa turniiriliigade viimastele kohtadele.

HeaQ-i karjääri murranguks olid tänavused League Championship Series kevadise liiga playoff-id, kus ta jõudis koos meeskonnaga Roccat jagama üldarvestuses 5-6 kohta. Peale viite aastat „League of Legendsi“ maailmas tegutsemist saatis Roccat sel novembril oma meeskonna laiali ning HeaQ, koos oma korealasest tiimikaaslasega Kim „Profit“ Jun-hyungiga, leidsid koha uues meeskonnas Rogue.

Martin „HeaQ“ Kordmaa meeskond on ainuke Euroopa tiim, mis hetkel on Lõuna-Koreas treenimas. Soovime edu Eesti mängijale!