Esapekka Lappi. Foto: Esapekka Lappi/Facebook
WRC
21. detsember 2018, 14:27

Ogier´ga koos Citroenis kihutama hakkav soomlane: ma ei kavatsegi teda mööda lasta! (2)

Toyota rallimasina Citroeni vastu vahetanud Esapekka Lappi on uues tiimis kohanemas ning tunneb end tuleva hooaja eel hästi. 

Lisaks Lappile liitus Citroeniga kuuekordne maailmameister Sebasatien Ogier. Ilmselt seatakse esialgu peamised ootused prantslase õlule ning kaheksa aatat noorema Lappil puhul panustatakse pigem tulevikku. Sellele vaatamata kavatseb soomlane endast kohe kõik anda. 

"Muidugi, kui MM-sarjas mingisuguses faasis liigub Ogier´ tiitlikursil, siis aitan teda. Aga kui ma näiteks Monte Carlos (hooaja esimene etapp - toim.) olen temast eespool, siis ei kavatsegi ma teda mööda lasta," kinnitas Lappi kodumaa meediale.

Ta lisas, et siiani on suhe Ogier´ga väga hea. "Seb on mulle kui hea sõber. Võib-olla võistluse ajal on ta teistsugune, saab näha," arutles Lappi. "Kindlasti ei karda ma temaga ühes tiimis sõitmist." 

Muuhulgas kiitis Tänaku endine tiimikaaslane Citroeni köögipoolt. "Minusse panustatakse uskumatult palju. Möödunud aastatest on kogutud meeletult taustainfot, tänu millele oleme kindlasti edukad," rõõmustas soomlane.

Autoralli MM-sarja hooaja esimene etapp peetakse 24.-27. jaanuarini Monte Carlos.