M-Spordi piloot Teemu Suninen. Foto: AFP/Scanpix
WRC
21. detsember 2018, 18:32

AMETLIK KINNITUS! M-Sport jätkab WRC-sarjas, sõitjateks Suninen ja Evans (2)

Rallitiimi M-Sport boss Malcom Wilson viitas viimastel nädalatel rahanappusele ning rääkis, et ta ei tea, kas meeskond saab uuel hooajal WRC-sarjas jätkata või mitte. Täna selgus, et hooaeg tehakse täismahus kaasa.

WRC-sarja registreerimise tähtaeg oli täna ning nüüd on rahvusvahelise autospordiliidu FIA kodulehele ilmunud teave, et uuel hooajal osalevad autoralli MM-sarjas Citroen, Hyundai, Toyota ning M-Sport, kes jätkab oma koostööd Fordiga.

Uuel hooajal sõidavad M-Spordis soomlane Teemu Suninen ja waleslane Elfyn Evans. Hooaja kahel esimesel etapil kihutab M-Spordi masinaga ka rootslane Pontus Tidemand. 

"Viimased nädalad on olnud nagu ameerika mäed, vaimustusime Sebastien Ogieri ja Julien Ingrassia maailmameistritiitlst ning jätsime nendega seejärel emotsionaalselt hüvasti," rääkis Wilson. "Oleme ööd ja päevad rüganud, et 2019. aastaks tiim paika saada. Praegugi pole veel detailid sajaprotsendiliselt kindlad, kuid oleme kulisside taga ränka vaeva näinud ning tundsin, et peame jätkama."

Uus rallihooaeg algab jaanuari teises pooles Monte Carlo ralliga.