Ott Tänak.Foto: Kuvatõmmis videost.
WRC
23. detsember 2018, 11:51

VIDEO | Tänak fännidele: olen kindel, et meil on teile anda palju rohkemat, kui sel aastal õnnestus (7)

Rallipiloot Ott Tänak postitas sotsiaalmeediasse video, kus vaatab põgusalt lõppenud hooajale tagasi ja soovib kõikidele ilusaid jõule.

"Pean tõdema, et hoolimata lõpptulemusest (3. koht - toim.) olen väga uhke selle üle, mida tänavu saautasime," lausus Tänak, seljas jõulupusa ja taustaks ehitud kuusepuu.

"Kogu tiim on teinud suurepärast tööd. Meie kiirus ja hooaja käigus tehtud areng kajastus ka tulemustes. Usun, et on väga lihtne mõista, kui head tööd insenerid ja kõik ülejäänud tiimiliikmed tegid.

Olen suure uhkusega selle tiimi liige. Niisamuti soovin tänada kõiki fänne. Igal rallil lehvis nii palju Eesti lippe ja oli väga palju toetust. Pean tõdema, et ma ei näita alati oma emotsioone liialt välja, kuid teie antav energia on tulemuste saavutamiseks väga-väga tähtis.

Olen kindel, et meil on teile anda palju rohkemat kui sel aastal õnnestus. Olen veendunud, et järgmine aasta tuleb veel põnevam. Seniks aga häid jõule! Nautige aega pere ja sõprade keksel. Loodan teid kõiki uuel aastal taas näha."