Rain Veideman.Foto: Facebook @stingsmantova / Arianna Zani
Korvpall
23. detsember 2018, 20:50

Üleplatsimeheks tõusnud Veidemani sooritusest jäi Treieri koduklubi vastu väheks

Korvpalli Itaalia esiliigas nägi jõulupühade eel eestlaste duelli. Vastamisi läksid Rain Veidemani koduklubi Mantova ja Kaspar Treieri leivaisa Montegranaro Poderosa ning 70:65 võidu pealt saab pühadele vastu minna Treier. 

Kohtumine kulges võrdsete duellina. Montegranaro võitis avaveerandi 24:23 ning poolajaks olid külalised peal nelja silmaga (39:35). Pärast poolajapausi suutis Mantova Veidemani vedamisel vahe tagasi teha ning neljandale veerandajale mindi vastu juba kodumeeskonna ühepunktilises eduseisus (53:52). 

Lõpp kuulus aga kindlalt külalistele, kes 70:65 võiduga hooaja üheksanda võidu teenisid ning Itaalia esiliiga idadivisjonis kolmandaks tõusid. 

Veideman viibis väljakul 38 minutit ning oli 20 punktiga (kolmesed 2/6, kahesed 5/12) üleplatsimees. Lisaks kogunes eestlase arvele 2 lauapalli ning 4 korvisöötu. Treier kogus 13 minutiga 5 punkti ning noppis 3 lauapalli. 

Kolmas Itaalia esiliiga eestlane Mikk Jurkatamm oli võistlustules eile, kui tema leivaisa Ravenna vanus 62:85 alla Trevisole. Eestlane viibis platsil 12 minutit, kuid punktiarvet selle ajaga ei avanud. 

Standings provided by Sofascore LiveScore