Spordivaria

EOK peasekretär Siim Sukles: päev pärast galat on emotsioonid ikka üleval! (6)

LISA KOMMENTAAR

Maestro29. detsember 2018, 16:45
No aga millal meil siis ennem mõnel alal ausalt ja ilma sohita on saanud? Järmisel aastal laseb see Sukles endale medali kaela panna ja valmis.
Peeter.28. detsember 2018, 15:49
Mis puutub vehklemisse siis Tallinn ja Tartu on aegade algusest kogu aeg Haapsalut kottida tahtnud.Mäletan vägagi hästi viiekümneidaid ja eriti hr.Rästat. Kuid Tänaku mittetunnustamine on juba kurjast ! Ma ei taha maha teha meie odaviskaja saavutusi aga maailmamastaabis on Tänak ikkagi mees nr.üks !
Märt28. detsember 2018, 15:32
Ei tea, rallit ikka ei loeks nišispordiks aga väga kallis ala küll, mistõttu harrastajaid jah vähe aga fänne vägagi palju. Ainuke jama asi tseremoonial oli see, et Tänak ei tohiks individuaalarvestuses võistelda. Ralli on tiimisport. Ma ei usu, et vehklejad Kristjani nimel sporti teevad - miks siis nii hullult solvuda, kui rahva jaoks see spordiala ei imponeeri. Nominatsioon on ju küllaldane tunnustus juba
Enn28. detsember 2018, 14:06
No ralli ikka rohkem nišisport. Mitu tehasetiimi autot seal WRC klassis sõidab? Kaheksa või kümme? Nagu F1 Mercedesega võiks iga mats maailmameistriks tulla. Verstappeni arvamus. Minu ka
28. detsember 2018, 13:27
Ärgu rahvas siis ka nurisegu, kui tunnustuseta jäänud treener või sportlane seda edaspidi leiab küll, aga mitte Eestist. Tundub, et rahva meelest medaleid võiks küll olla, aga tunnustust selle eest jagame ainult ebajumalatele. Kui juba kirjutamiseks läks, siis ei saa aru, miks võis Tänak kandideerida nii võistkonnana kui üksiksportlasena? Kui meil tuleval aastal oleks näiteks sõudmises väljapaistev 8-paat, kas siis kõik 8 sõudjat võiksid kandideerida nii ühekaupa kui võistkonnana?
Publik irvitab meie spordialade komiteede üle ammu juba28. detsember 2018, 13:17
Ärikad roninud spordikomiteedesse.....haletsusväärne vaatepilt olümpiamängude tseremoonial kui neid meie ärikaid oli sinna roninud kohale hulgi....rohkem kui sportlasi kahjuks.
Märt28. detsember 2018, 12:51
Õige vastus. Vehklejad virisevad liiga palju. Vehklemine on nišisport. See pole populaarne harrastajate ega fännide seas. Järelikult pole konkurents kergejõustiku, võrkpalli või rallispordiga vms võrreldes ka nii tugev. Solvugu kui tahavad, aga rahva hääl peab jääma.