Spordivaria

Kanter aasta sportlaste valimisest: õnneks mu kõige suurem hirm ei teostunud (0)

LISA KOMMENTAAR

29. detsember 2018, 21:51
Juhan! Sportlane on meelelahutaja? Kui palju sportlane teeb selleks, et saavutada neid tulemusi, mida saavutab? Andeks, küsin, kes olete teie (teadlikult teie väikese tähega, sest niisugust teksti lugedes ei ole võimalik muu pöördumine), et oskate hinnata sportlase kulutusi nii füüsiliselt kui psüühiliselt oma tulemuste saavutamisel? Võiksite lugeda Kanteri lugusid näiteks, kui sport ja sportlased on nii eluvõõrad. Soovitan, kui soovite sel teemal sõna võtta edaspidi.
sillakas29. detsember 2018, 08:34
Kas võrk-, korv-, või jalgpallur, kui ta oleks isegi maailma parim omal alal ei saakski eesti parimaks sportlaseks kandideerida?
Juhan28. detsember 2018, 19:50
Mis või kes see aasta sportlane on ? elukutseline sportlane on meelelahutaja ja loeb vaid see kui paljudele ta suudab emotsiooni pakkuda, kui paljudele läheb tema tegevus korda sedavõrd, et nad valmis oma rahakotti kergendama, aega ning tähelepanu kulutama.
Minu nimi on Tiit Mets, kunagine Eesti meister jäähokis 28. detsember 2018, 16:30
Toetan täielikult lp. Hr Gerd Kanteri seisukohti ja leian, et lp. Pr. Katrina Lehisele tehti ilmselgelt liiga, kogu minu lugupimise juures Saskia Alusalu vastu. Leian, et vehklemine, vaatamata kõigele, on Eesti kõige kõrgemal maailma tasemel olev Olümpia ala!
Tule taevas appi...28. detsember 2018, 16:17
Euroopa meister, MM-i 7, maailma rankingu 8. kaalub selle OM-i sähvatuse ehk 4. koha üle. Kuld on kuld.
28. detsember 2018, 15:57
olümpia neljas ja mm-i seitsmes... no kas ei ole siis vahet? võtame ikkagi suurte võistluste järgi. ok em võit. on ka aga arvan, et kui suurvõistluses on suurem koht käes, siis ongi parem. lõpuks jõuame sinna, et näed eestis on parim, mis siis et maailmas või euroopas halvem on. nii ei saa.