Harry Kane. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
29. detsember 2018, 15:45

Harry Kane tõusis järjekordse autasuga kuninglikku seltskonda

Ühendkuningriigis jagatakse uue aasta alguses välja ordeneid ning praeguseks on avalikust näinud ka nimekirjad, kus figureerib palju sportlasi. 

Madalaima kategooria ordenid (MBE) teenisid suvisel jalgpalli MMil Inglismaa poolfinaali tüürinud peatreener Gareth Southgate ning MMi suurim väravakütt, Inglismaa koondise kesktormaja Harry Kane. 

"Olen oma riigi suhtes väga kirglik ning äärmiselt patriootlik, mistõttu on ordeni saamine minu jaoks suur au. Tänavune aasta on olnud suurepärane nii klubi kui ka koondise jaoks. See tõestab, et raske töö tasub ennast alati ära, aga ma ei suudaks seda ilma meeskonnakaaslaste, perekonna ning sõpradeta, kes mind kogu aeg toetavad. Tänan teid," kirjutas Kane sotsiaalmeediasse. 

Kõige suurem tänu Ühendkuningriigi poolt on rüütlik löömine, mis on osaks langenud 15 inimesele. Kuninglike autasusid saanud jalgpallurite nimekiri on saadaval siin. 

Tänavu saavad kuningannalt tänumeene ka Tour de France'i võitnud Geraint Thomas ning Inglismaa kriketikoondise kapten Alastair Cook.