Michael ja Corinna Schumacher.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
29. detsember 2018, 22:17

Corinna Schumacher – supernaine, kes päästab oma armastatud abikaasa? (12)

Viis aastat tagasi juhtus saatuslik suusaõnnetus, mille tagajärjel kadus avalikkuse eest 21. sajandi üks armastatumaid sportlasi Michael Schumacher. Kogu saladuseloori hoiab oma perekonna eraelu ja meedia vahel Michaeli ustav abikaasa Corinna.

Tutvustame veidi lähemalt, kes on see tugev naine oma maailmakuulsa mehe kaitsel.

Corinna ja Michael Schumacher abiellusid 1995. aastal. Tütar Gina-Maria sündis 1997., poeg Mick 1999. aastal. Esimene neist on elukutseline ratsutaja, teine püüab vormeli roolis isa jälgedes käia.

Corinna püsis raudselt oma mehe kõrval terve ülieduka karjääri vältel. Pärast 2013. aasta lõpus toimunud suusaõnnetust vajus aga kogu perekonna ühine rikkus ja vastutus tema õlgadele. Michael vajab pidevat ravi, millele kulub väidetavalt umbes 100 000 eurot nädalas.

Michael ja Corinna Schumacher. Foto: Lapresse/Scanpix

Corinna eestvedamisel viidi perekonna Šveitsi häärberis läbi ümberehitus, et kogu vajalik arstiabi oleks võimalik kodus saada. Mehe ravi rahastamiseks müüs ta maha Norras olnud suvila ja 30 miljonit eurot maksva eralennuki.

Päris kõigest pole Corinna siiski loobunud: suure ratsutamise fännina peab ta endiselt üleval rantšosid Texases ja Šveitsis. Sisuliselt vastutab Corinna kogu varanduse eest, mille Michael aastate jooksul teenis. Kõigi Schumacherite perekondlike ärihuvide väärtus jääb umbes miljardi euro juurde.

Viimase viie aasta jooksul on ilmselt sajad ajakirjanikud püüdnud välja uurida, mis Michaeliga toimub, kuid Corinna kaitseb oma mehe privaatsust vankumatult. Kui vaja, kaevatakse libauudiste levitajad ka kohtusse. Siiski levib Saksamaa ja Šveitsi meedias erinevaid jutte, millest üks viimaseid väidab, et lisaks abipersonalile tegeleb ka Corinna igapäevaselt Michaeli hooldamisega.