Aleksandar Mitrovic ja Aboubakar Kamara ei suutnud palli ära jagada.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
30. detsember 2018, 10:18

Fulhamis puhkes penaltitüli. Treener Ranieri: tahtsin teda tol momendil tappa

Fulhami jalgpalliklubi peatreener Claudio Ranieri oli eilse 1:0 võidumängu järel püha viha täis, sest Aboubakar Kamara ei täitnud tema korraldusi.

Pahameele põhjustas kohtumise 82. minut, mil Kamara lõi palli karistusalas vastu Huddersfieldi kaitsja kätt ning teenis Fulhamile penalti. Siiani oli mõistagi kõik veel hästi, kuid pahanduseks kiskus seetõttu, et 23aastane prantslane soovis ise lüüa ega loovutanud palli Fulhami tavapärasele penaltilööjale Aleksandar Mitrovicile.

Aleksandar Mitrovic ja Aboubakar Kamara ei suutnud palli ära jagada. Foto: Reuters/Scanpix

Pärast mõningast sõnelust sooritaski löögi Kamara, kuid vastaste väravavaht tõrjus. Eksimus oli seda valusam, et tol momendil särasid tablool endiselt nullid. Fulhamile tagas lõpuks võidu Mitrovici 90+1. minuti värav.

Ranieri: "Ütlesin Aboubakar Kamara, et ta jätaks palli Mitrovicile, meie tavapärasele penaltilööjale. See on uskumatu, mida ta tegi. Ta ei austanud mind, klubi, meeskonnakaaslasi ega publikut. Räägin temaga, see polnud õige tegu. Tahtsin teda tol momendil tappa."

Mitrovic ise jäi ajakirjanike ees vaoshoitumaks: "Meil oli pisike vaidlus. Arvan, et penaltid on minu töö. Tema nii ei arvanud, kuid austan seda. Olen minevikus sarnaselt käitunud.

Ta eksis, mis on osa jalgpallist. Mul pole sellega probleemi. Tema tulemine [46. minutil] muutis mängu."

Aleksandar Mitrovic ja Aboubakar Kamara ei suutnud palli ära jagada. Foto: PA Images/Scanpix
Aleksandar Mitrovic ja Aboubakar Kamara ei suutnud palli ära jagada. Foto: PA Images/Scanpix

Eilne võit oli Mattias Käidi koduklubile alles hooaja kolmas. 

Standings provided by Sofascore LiveScore