Sebastien Loeb.Foto: Reuters/Scanpix
WRC
30. detsember 2018, 16:29

Sebastien Loeb: olen Hyundais, et Thierry Neuville'i aidata (4)

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb lööb üle pika aja taas kaasa rohkematel WRC sarja etappidel, kuid sellel on ka oma põhjus. Nimelt ei sõida mees tänavu mitte võidu peale, vaid palgati tõeliseks meeskonnamängijaks. 

"Olen väga kaua aega olnud esinumbri kingades. Või vähemalt on mul lubatud esikoha pärast võistelda. Seda isegi Dakaril või rallikrossis. Nüüd, Hyundais, on mu esimeseks eesmärgiks aga meeskondliku tiitli kindlustamine ning nende esinumbri Thierry Neuville'i abistamine," sõnas prantslane Autospordile. 

"Meeskond tegi selle mulle kärmelt selgeks ning olen sellega päri. Võimas, et Hyundai sugune meeskond mind niimoodi usaldab ning võimaluse annab. Meeskonna teine või kolmas number on ka seetõttu meeldivam olla, kuna siis pole üleliigseid pingeid ja saan kõike rohkem nautida," sõnas Loeb. 

Prantslane sõidab Lõuna-Korea autotootja masinaga uuel hooajal kuus etappi. Ülejäänud kaheksal etapil kihutab sama autoga Dani Sordo. Loebi esimesed kaks rallit on Monte Carlos ning Rootsis.