Craig Breen.Foto: AFP/Scanpix
WRC
30. detsember 2018, 19:55

WRC-sarjast minema löödud Breen: suur võimalus, et olen juba varsti tagasi

2009. aastal esmakordselt autoralli MM-sarjas võistelnud ning viimased kolm hooaega Citroeni tehasemeeskonna palgal olnud Craig Breen on üks õnnetutest, kes tulevaks hooajaks töötuks jäi. Sellest hoolimata usub iirlane, et tal õnnestub peagi taas tippseltskonda naasta. 

"On olnud rasked paar nädalat. Nagu teate, siis ei õnnestunud mul järgmiseks hooajaks omale täisprogrammi saada ning see on olnud minu jaoks raske," sõnas ta oma Facebooki lehel. 

Breen lootis esialgu jätkata Citroeni ridades, kuid Sebastien Ogier'i liitumisega kadus Prantsusmaa autotootjal Abu Dhabi sponsorlus, mistõttu võisteldakse tänavu ainult kahe ekipaažiga. Seejärel proovis Breen õnne veel Hyundaiga, kuid Lõuna-Korea autotootja eelistas Dani Sordo/Sebastien Loebi lahendust. 

"Töötame väga kõvasti, et WRC-sarja naasta. On väga suur võimalus, et oleme juba varsti tagasi. Hoian teid kõiki kursis. Mul on palju abilisi, kes mind aitavad. Hetkel tuleb lihtsalt parimat loota. Olen palju raskematest olukordadest välja tulnud. Olen enesekindel, et olen peagi tagasi," sõnas Breen. 

Ralliringkondades on spekuleeritud, et mehe päästeingliks saab M-Sport. Kahe Fordi roolis istuvad tänavu Teemu Suninen ning Elfyn Evans, kuis kolmanda auto osas on veel lahtisi otsi. Esimesel kahel rallil tüürib M-Spordi kolmandat masinat Pontus Tidemand, kuid edasine on veel lahtine.