Margus Hunt eelmises kohtumises New York Giantsi vastu. Foto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
31. detsember 2018, 09:18

SUPER! Hooaja ülivõimsalt lõpetanud Margus Hundi koduklubi jõudis NFLis play-offi

Täna öösel oli ameerika jalgpalliliigas NFL selg vastu seina Margus Hundi koduklubil Indianapolis Coltsil. Võrrand oli lihtne: võida ja jõua kohamängudele, kaota ning hooaeg on läbi. 

Colts oli ülesannete kõrgusel ning alistas Tennessee Titansi 33:17. Avaveerandiks juhiti 7:0 ja poolajaks 17:10. Hunt sai kõvasti mänguaega ning oli pea igal Titansi rünnaku ajal platsil vastaseid takistamas. Konkurendi mängujuhti ta seekord maha murda ei suutnud. 

Coltsi hooaja algus oli kohutav, esimesest kuuest mängust võideti vaid üks - teises voorus Washington Redskinsi vastu. Pärast seda kaotati aga kümnest mängust üks. Pärast nii kehva algust on NFLis kohamängudele jõudnud ajaloo jooksul kõigest kolm tiimi. 

Viimati pääses Colts play-off'i hooajal 2014/15, toona alistati seal kaks vastast ning jõuti konverentsifinaali, kus kaotati hilisemale tšempionile New England Patriotsile. Seekord ootab Coltsi Houston Texas, matš toimub laupäeval kell 23.35. Võidu korral minnakse järgmises ringis vastamisi Patriotsiga.