Michael SchumacherFoto: PA Images / Scanpix
Vormel 1
2. jaanuar 2019, 09:55

Schumacheri perekonna avaldus: palume mõistmist, et terviseteema jääb privaatseks (6)

3. jaanuaril tähistab 50. sünnipäeva vormelilegend Michael Schumacher, kes viis aastat tagasi suusaõnnetuse tagajärjel koomasse langes ning praegu kodusel ravil viibib. Selle eel tegi tema perekond Facebookis avalduse:

"Oleme väga rõõmsad, et saame homme teiega tähistada Michaeli 50. sünnipäeva, täname südamest, et saame seda teha koos. Temale, teile ja meile kingituseks lõi fond Keep Fighting virtuaalse muuseumi. Homme antakse välja ametlik Michael Schumacheri äpp, mille abil saab meenutada tema edukaid starte.

Michael võib olla enda saavutatuga rahul ja seda olema ka meie! Seetõttu meenutame edukaid aegu Michael Schumacheri erakollektsiooni põhjal koostatud näitusel Kölnis, mälestuste postitamisel sotsiaalmeediasse ning jätkame fondi Keep Fighting kaudu heategevuslikku tööd. Tahame tema võite, rekordeid ja rõõmustamist mäletada ja tähistada.

Võite olla kindlad, et ta on parimates kätes ja teeme kõik võimaliku tema aitamiseks. Palume mõistmist, kui järgime MIchaeli soovi ning nii tundlik teema nagu tervis jääb privaatseks. Samal ajal täname teid väga sõpruse eest ning soovime aastaks 2019 tervist ja õnne."