Sebastian Stahl (vasakul) ja Saksamaa jalgpallur Lukas Podolski.Foto: Wikimedia Commons
Kõmu
3. jaanuar 2019, 09:00

Michael Schumacheri kasuvend on justkui õnnesärgis sündinud (4)

Täna 50. sünnipäeva tähistava seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri perekonnast on kirjutatud lõpmatu arv kordi, aga üks mees on avalikkuses oluliselt vähem figureerinud.

Tegemist on 40aastase Sebastian Stahliga, kes on Michael ja Ralf Schumacheri kasuvend. Schumacherite isa Rolf on abielus Sebastiani emaga. 

Ka tema ametiks on olnud võidusõtja. Tõsi, Schumacheritega võrreldavasse kõrgusesse Stahl välja ei jõudnud. Sakslane on kaasa teinud VLNi kestvusautos sarjas, kus ta taltsustas BMW M3 autot. 2006. aastal tegi ta Saksamaa koondise ridades kaasa kahel A1 Grand Prix nime kandnud vormelisarja etapil ning sai 15. ja 18. koha.

2015. aastal pälvis Stahl tähelepanu Germanwingsi lennukatastroofist pääsemisega. Stahl pidi Barcelonast lendama Düsseldorfi just saatusliku lennuga 9525, kuid otsustas viimasel hetkel lennu päeva varasemaks muuta ning lendas Barcelonast hoopis Kölni.

"Pühapäeval sadas Barcelonas vihma ning mõtlesime, et äkki jääks veel päevaks sinna, kuid otsustasime need piletid alles jätta. Tulin 24 tundi varem Germanwingsi lennukiga Kölni ning sõitsime üle nende samade mägede. Mul oli uskumatult õnne," ütles ta ajalehele Berliner Kurier.