Siim-Sander Venel ja Gran Canaria meeskonnal on, mille üle mõtiskleda.Foto: Twitter / Gran Canaria
Korvpall
4. jaanuar 2019, 19:57

Gran Canaria peatreener: keskendume nüüd Hispaania liigale

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria kaotas neljapäeval Euroliiga raames kodusaalis suurelt Himkile ning juba pühapäeval ootab ees Hispaania liiga kohtumine Fuenlabradaga. Peatreener Victor Garcia tõdes, et seis on keeruline.

Euroliigas on Gran Canaria võitnud 16 mängust 6 ja Hispaania liigast 14st 4. 

"Mängime Euroliigas esimest korda, see on täiesti teisel tasemel võistlus. Meil ei jää üle muud, kui kohaneda kõigega, sealhulgas iganädalase tiheda mängugraafikuga," vahendas Garcia sõnu Gran Canaria koduleht.

"Hispaania liiga tase on väga kõrge ja ühtlane ning näeme kõigi eurosarjas osalevate meeskondade raskusi. Peame püüdma hoida need mõjud nii väiksena kui võimalik. Meeskond töötab hästi, annab endale olukorra raskusest aru ja on valmis võitlema edasi.

Iga ACB liiga mäng on raske ja nõuab meilt palju. Me kõik tahame koduliigas saavutada paremat tabeliseisu, see on ka meie peaeesmärk," andis Garcia kerge vihje, et Hispaania liigale hakatakse varasemast rohkem keskenduma.

Just Fuenlabrada oli meeskond, kust Vene siirdus mõni nädal tagasi Gran Canariasse. Sealt lahkus veelgi mängumehi ja asemele tuli mitu uut, sealhulgas kümmekond aastat tagasi BC Kalev/Cramo ridadesse kuulunud Josh Akognon.