Nicklas Bendtner. Foto: Instagram | bendtner14
Jalgpall
5. jaanuar 2019, 21:41

KODUS LÕKSUS! Rusikasangar Bendtner näitas rahvale oma elektroonilist vangivalvurit (4)

Omal ajal Londoni Arsenalis omale nime teinud Taani koondise ründaja Nicklas Bendtneri paremad päevad on praeguseks selja taha jäänud. Praegu püüab kõmuline kesktormaja pilke pigem negatiivses võtmes. 

Rosenborgi hingekirja kuuluv pallur sattus pahuksisse septemri keskpaigas, kui liikus koos elukaaslase Philine Roepstorffiga peolt taksoga koju. Paraku ei lõppenud sõit ootuspäraselt ei Bendtneri ega taksojuhi jaoks, sest esimene sai neis valusad nukid, teine aga katkise lõualuu. 

Kohtus ennast süüdi tunnistanud Bendtnerile määrati esialgu vanglakaristus, mille ta hiljem edasi kaebas ning mis koduvangistusega asendati. Lisaks peab vutiäss tasuma taksojuhile 1000 eurot hüvitist. 

Nii istubki edurivimees hetkel kodus diivanil, jala ümbes elektrooniline võru, mis mehe igat sammu jälgib. Kokku on mees koduarestis 50 päeva. 

View this post on Instagram

Swipe til venstre for tekst

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner14) on

"Loomulikult soovin, et seda poleks juhtunud. Ei minu ega taksojuhi vaatevinklist, kes praeguseks oma töö on kaotanud. Pole vahet, kuidas ta käitus või mida ta ütles. Ilmselgelt oli selles olukorras väga palju paremaid lahendusi. Õnneks pole kunagi liiga hilja õppida," kirjutas vutistaar Instagramis. 

***

Mis aga tol septembrikuu õhtul ikkagi juhtus?

Bendtneri modellist tüdruksõber Philine Roepstorff avaldas Instagramis oma versiooni, mis saatusliku taksosõidu ajal juhtus. Tema sõnul sõitis taksojuht sihtpunkti oluliselt pikemat marsruuti pidi. Pärast seda, kui tagaistmel olnud paar sohvriga pahandama hakkas, viskas taksojuht Roepstorffi pudeliga.Palluri tüdruksõber kinnitas, et Bendtner tõepoolest äigas taksojuhile käega, aga tegu oli puhtalt enesekaitsega.