Franck Ribery.Foto: Imago Sport/Scanpix
Kõmu
6. jaanuar 2019, 11:06

Kriitikud ajasid vutistaari harja punaseks: käigu p**sse teie emad, vanaemad ning kogu suguvõsa (4)

Müncheni Bayerni prantslasest vutistaar Franck Ribery kaotas sotsiaalmeedias enesevalitsuse ning saatis nii kriitikute kui ka ajakirjanike suunas teele eriti teravad roppused.

Alustame algusest: Ribery sai endale pahameeletormi kaela pärast seda, kui ta käis internetist tuntud koka Salt Bae juures kullatud umbes 1000 eurot maksvat lihalõiku mekkimas. Paljud pidasid seda liigseks priiskamiseks ning andsid sellest Riberyle sotsiaalmeedia vahendusel teada. 


Seepeale kaotas Ribery enesevalitsuse ja postitas sotsiaalmeediasse roppustega täidetud tiraadi.

"Alustame kadedatest, vihkajatest - neist, kes sündisid seepärast, et kondoomis oli auk," alustas Prantsusmaa koondist 81 korda esindanud Ribery. "Käigu p**sse teie emad, vanaemad ning kogu suguvõsa. Ma ei võlgne teile midagi. Olen edukas tänu jumalale ja lähedastele, kes minusse uskusid. Kõik teised on kõigest kivid minu sokkides."

"Teiseks, teie pseudoajakirjanikud, kes mind alati kritiseerivad (viimaseks näiteks: minu toidu hind)... kui ma raha annetan (sest mind on nii õpetatud), ei saa see üldse nii palju tähelepanu. Miks? Sest te eelistate rääkida minu perepuhkustest ja muudest triviaalsetest asjadest."