Just sellise näoga vaatas Wayne Rooney 16. detsembril politsei fotokaamerasse.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
6. jaanuar 2019, 21:21

Purjus Wayne Rooney vahistati samas lennujaamas, kus John McClane maailma päästis (1)

Inglismaa jalgpallikoondise endine kapten Wayne Rooney sattus USAs sekeldustesse. BBC kirjutab, et 33aastane jalgpallur vahistati, kui ta 16. detsembril purjus peaga avalikku korda rikkus.

Piinlik vahejuhtum leidis aset Washington Dullesi rahvusvahelises lennujaamas, mis on paljudele Eesti televaatajatele tuttav filmist "Visa Hing 2". Just seal samas võitles kangelane John McClane 1990. aasta jõuluõhtul kolonel William Stuarti ja teiste pahalastega. Kuigi surma sai ka hulk süütuid inimesi, suutis McClane suurema katastroofi ära hoida. 

John McClane. Foto: General/Scanpix

Film filmiks, tuleme tagasi reaalsesse maailma! Rooney nabiti Washington Dullesi lennujaamas kinni, sest ta oli purjus peaga hakanud teisi inimesi häirima. Miljonärist jalgpallur pidi lõpuks maksma 25 dollarit trahvi ja 91 dollarit kautsjonit. See polnud esimene kord, kui Rooney purjutamisega liiale läks, sest 2017. aastal tabati ta alkoholijoobes autoroolist. Toona võtsid politseinikud temalt kaheks aastaks juhtimisõiguse. 

Praegu mängib Evertoni, Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise legend DC Unitedis, kus ta lõi tänavu 21 mänguga 12 väravat.