Talisport

Allar Levandi naiste kahevõistlusest: olen juba vana inimene, aga seda on imelik vaadata (6)

LISA KOMMENTAAR

Helgi8. jaanuar 2019, 21:05
Naiste poksi on siiski lausa kole vaadata.Ma ei vaata ka.
Hm7. jaanuar 2019, 21:59
Mitte naiste vaid ka meeste kahevõistlus on üks mõttetu tegevus. Auhinnarahad olematud, pealtvaatajad puuduvad, maailmas tegeleb sellega käputäis riike. Isegi venelased on loobunud selle jamaga tegelemisest. Ime, et Eurosport seda üldse nâitab. Eesti viga ongi, et raisatakse vahendeid aladele, mille sportlasi peab pidevalt doteerima.
Habe8. jaanuar 2019, 01:15
Kahevõistlus on täna ainuke olümpiaala mida teevad ainult mehed. Kui tundub mõttetu, vaheta kanalit, hüppemäele ja metsavahele Sa kindlasti sellise suhtumisega ei tule..... Vaata märtsis Holmenkolleni etappi, äkki saad aru, et ala on mõnes kohas vägagi populaarne.
Mihkel7. jaanuar 2019, 20:40
Kui sai selgeks, et Bendi ja Hausenberg on lootusetud suusahüppajad, mindi üle kahevõistlusesse. Nüüd arusaamatu halamine, et võistlejaid pole. Naiste suusahüppe areng on lihtsalt nii kiire, et meie neiud jäi paari aastaga parimatest valgusaastate kaugusele. Suusatamise tase on Bendil kehv ja Hausenbergil olematu. Kui võistlusi napib, võib alati sõita Eesti noortesarja suusavõistlustel. Seal aga kahjuks mahajäämus eakaaslastest veel suurem, kui maailma "parima" naiskahevõistlejaga võrreledes. Kahjuks on lähiaastatel see naiste kahevõistlus mõttetu haip ja raha kulutamine.
Habe8. jaanuar 2019, 01:13
Mihkel äkki pajatad sellest, milles Sa kõva oled.....Anne-Mari oli ühel päeval 11 kohal, ehk täna on tema erialal maailmas ainult 10 naist(tüdrukut) temast paremad....
mell7. jaanuar 2019, 12:19
See pole veel midagi, küsi Anna käest, mida ta naiste hokist arvab:P