Bernard Tomic (vasakul) ja Nick Kyrgios.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
10. jaanuar 2019, 11:37

VIDEO | Kõigi aegade geniaalseim matšpall? Tenniseässa veider serv kütab üles vastakaid emotsioone

Maailma tennisemeedia on väikestviisi hämmingus. Bernard Tomici matšpalli serv Nick Kyrgiose vastu oli lihtsalt sedavõrd salakaval, üllatav ja geniaalne, et enamik tennisesõpru polnud varem midagi sarnast näinud.

Nimelt sooritas Tomic matši võitja otsustanud serviässa oma enda jalge vahelt. Jäi arusaamatuks? Tasub olukorra lõpuni mõistmiseks vaadata allolevat videot! Kohtunikud lugesidki Tomici servi määrustepäraseks, kuid tegelikult tennisereeglid sellist maapõrkega servi ei luba, vahendab The Guardian.

Kyrgios võttis asja rahulikult ja austas vastast: "Ma ei usu, et kunagi varem on olnud sellist mängijat nagu BT (Bernard Tomic - toim)."

Tuleb märkida, et Tomici ja Kyrgiose Melbourne'is peetud kohtumine ei toimunud ühegi turniiri raames, vaid oli nn näidismatš. Ometi sai selle peale kihlveokontorites panustada.

"See on ju täielik nali. Ma maksin vaatamise eest raha, aga neid kahte idiooti see ei huvitanud," kurjustas kohtumist tribüünilt jälginud Austraalia hokimängija Georgie Parker. "Jah, see oli näidismatš, aga selle peale sai ju raha panustada. Ma ei mõista, kuidas seda ei nimetata kihlveopettuseks."