Johanna Talihärm sõitis end veebruaris Pyeongchangi taliolümpial kolmandasse kümnesse ning nüüd MK-etapil samuti.Foto: AFP/Scanpix
Talisport
10. jaanuar 2019, 17:58

MK-karjääri parima koha saanud Talihärm: päris hull kannatamine, olin viimaseks ringiks üsna tühi (3)

USAs õpingutele keskendunud ja MK-hooaega teistest hiljem alustanud Johanna Talihärm on kiirelt suutnud jõuda tasemele, mis lubas Oberhofi etapi sprindis saavutada 26. koha.

Ta ei eksinud kummaski tiirus ja kaotas võitjale Lisa Vittozzile 1.12ga. "Sõidu osas oli päris hull kannatamine, aga suusk oli väga hea. Suur tänu määrdemeestele," rääkis Talihärm ETV-le antud intervjuus.

"Olin viimaseks ringiks üsna tühi. Mu võistlusvorm ei ole veel nii hea, et suudaksin ka lõpus täiega võidelda. Võitlesin küll, aga konkurentsivõimeliselt võidelda. Alustasin teistest nii palju hiljem. Loodetavasti parem vorm veel tuleb.

Laskesuusas ei ole mõtet enne viimast ringi rõõmustada. Pärast viimast tiiru sai selgeks, et midagi võib tulla, sest kõik märgid said alla ja öeldi, et sõidukiirus on hea. Aga ega ma kiirust täpselt teadnud. Annan viimasel ringil ikka endast kõik, vahet pole, kas on hea päev või ei ole."