Raul Must. Foto: Eesti Sulgpalliliit/Oleg Harchenko
Spordivaria
12. jaanuar 2019, 14:08

TULINE KAHJU! Kodupubliku marulist toetust nautinud Must jäi poolfinaali ukse taha

Eesti parima meessulgpalluri Raul Musta jaoks jäi kodusel Euroopa karikaetapil poolfinaali uks suletuks ning eestlane jäi kokkuvõttes jagama 5. kohta. 

Must alistas teel veerandfinaali soomlase Henri Aarnio ja Jaapani mängija Minoru Koga. Kaheksa parema seas oli võistlustel kolmandat paigutust omanud Musta vastaseks kvalifikatsioonist põhiturniirile jõudnud Teck Zhi Soo Malaisiast.

Hääleka kodupubliku ees mänginud Must aga Malaisia mängija kiire ja ründava mängu vastu ei saanud ja kohtumine lõppes 15:21, 13:21 allajäämisega.

“Täna mul võiduvõimalust ei olnud ja vastane oli teisel tasemel. Püüan siit kogemust kaasa võtta, mis tema paremini tegi ja mida enda mängus parandada. Kokkuvõttes jään võistlusega ikkagi rahule, sain kaks head võitu ja kodupubliku ees on alati hea mängida”, sõnas Must Eesti Sulgpalliliidu pressiteates. 

Lähiaja plaanidest rääkides sõnas Must, et kevadel algava olümpia kvalifikatsiooni tõttu on plaanis rohkem võistelda. “Kindlasti on minu jaoks olulised ka Eesti meistrivõistlused veebruari alguses. Tahan näidata, et olen endiselt Eestis parim mängija”, ütles Must.

Kolme nädala pärast Kalevi spordihallis toimuvatel Eesti meistrivõistlustel läheb Must püüdma omalaadset rekordit. Nimelt loodab ta kaela saada 14. järjestikuse Eesti meistritiitli, millega ta tõuseks läbi aegade parimaks Eesti sulgpalluriks.