Margus Hunt.Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
15. jaanuar 2019, 10:17

Margus Hunt jääb tulevikust rääkides salapäraseks

Margus Hundi ja Indianapolis Coltsi imeline teekond Ameerika jalgpalli profiliigas NFL lõppes ööl vastu pühapäeva. Play-off'i teises ringis tuli Coltsil tunnistada liiga parima rünnakuga Kansas City Chiefsi 31:13 paremust. 

Selle mänguga sai Hundi jaoks läbi ka tema senine kontraht. 2017. aastal Coltsiga kaheaastase lepingu sõlminud eestlane pistis kahe aastaga taskusse 3,6 miljonit eurot. Erinevate portaalide hinnangul peaks Karksi-Nuia vägilane oma aastapalga nüüd vähemalt kahekordistama. Portaali Stampede Blue kolumnistid julgevad spekuleerida ka 5 miljoni euro suurusest numbrist. 

„Hooaeg ei lõppenud loodetud viisil, kuid tiimis on kõvasti võitlusvaimu ja liigutakse õigel teel. Aitäh, Indy, kahe aasta jooksul pakutud imeliste mälestuste eest. Vahet pole, mida tulevik toob, sel linnal on minu pere jaoks väga eriline koht,“ kirjutas Hunt sotsiaalmeedias. „Aitäh Irsay perekonnale ja härra Ballardile, et mind meeskonda tõid. Tänan ka treenerite tiimi, kes mind aitasid ja minusse uskusid, et saaksin olla võimalikult hea jalgpallur selle klubi jaoks.“

Kuigi Hundi teadaanne kõlab mingil määral hüvastijätuna, peavad ookeanitagused eksperdid kõige tõenäolisemaks, et ta sõlmib Coltsiga uue kaheaastase lepingu.