Gavin Whyte Põhja-Iiri koondise eest 2018. aasta septembris debüüti tegemas.Foto: PA Images / Scanpix
Kõmu
15. jaanuar 2019, 16:42

FOTO | KÄSIKIIMLUSE MEISTRIKLASS: Eesti koondise peatse vastase jalgpallur onaneeris purjuspäi tänaval (2)

Eesti jalgpallikoondis alustab 2020. aasta EM-valiksarja märtsikuus Põhja-Iirimaal ning sealses vutielus lahvatas korralik skandaal - koondislane Gavin Whyte onaneeris purjuspäi tänaval videokaamera vaateväljas!

Videosalvestus näitas, et klubijalgpalli Oxford Unitedis mängiv 22aastane noormees tegi käsikiimlemist koos ühe sõbraga. Klipp hakkas sotsiaalmeedias kiirelt oma elu elama ning Whyte'i koduklubi teatas, et tegeleb juhtumi käsitlemisega, vahendas ajaleht Daily Mail.

"Gavin jäi videole moel, mis on professionaalse jalgpalluri jaoks vastuvõetamatu. Töötame koos Gavini ja maa jalgpalliliiduga mängija vastutuse küsimuses," teatas klubi.

Põhja-Iiri politsei teatel on sotsiaalmeedias ringleva video põhjal algatatud uurimine.

Põhja-Iiri koondise peatreener Michael O'Neill on juhtumist selgelt häiritud. Just tema käe all tegi Whyte eelmise aasta 11. septembril koondisedebüüdi. "Gavini videol nähtav tegevus on vastuvõetamatu ja kaugel allpool standardit, mida ootame Põhja-Iiri koondlslastelt. Tean, et Oxford United tegeleb mehe distsiplinaarküsimusega ning sama teeb ka maa jalgpalliliit," ütles O'Neill.

Pilte videokaamera salvestusest saab näha SIIT.