Anett Kontaveit mängus Aliaksandra Sasnovitšiga.Foto: Reuters/Scanpix
Tennis
16. jaanuar 2019, 05:12

Anett Kontaveit pärast kaotust: olin krampis, ei tundnud end vabalt (4)

"Kindlasti ei teinud ma eriti head mängu. Olin krampis, ei tundnud end vabalt," alustas Anett Kontaveit kokkuvõtet Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste teise ringi mängust, kus ta kaotas 3:6, 3:6 Aliaksandra Sasnovitšile.

"Jäin passiivseks, vastane mängis tähtsaid punkte paremini. Tegelikult tundsin ka esimese ringi mängus (kus ta alistas kindlalt Sara Sorribes Tormo - toim) end samamoodi, krampis. Võib-olla ootasin endalt rohkemat," lisas Kontaveit telefonivestluses Eesti ajakirjanikega.

Täna jäi Kontaveit Sasnovitši surve alla, eriti agressiivselt ründas too eestlanna teist servi. "Ma ei oska öelda, kas tema mängis paremini kui tavaliselt, kuid kindlasti tegi ta korraliku mängu. Minu löökides aga polnud samasugust intensiivsust nagu siis, kui mängin vabalt ja enesekindlalt," tõdes Kontaveit.

"Ikka olen pettunud, et langesin välja juba teises ringis. Arvan, et mul oli võimalus kaugemale jõuda, kuid ma ei kasutanud seda ära. Kuid varsti tulevad uued turniirid ja uued võimalused."

Kontaveidil seisab Melbourne'is ees veel paarismäng. Järgmiste turniiridena on kavas veebruari alguses Föderatsiooni karikavõistlused ning seejärel Doha, Dubai, Indian Wells, MIami.