Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Zlatan Ibrahimovic 2015. aasta novembris.Foto: GERARD JULIEN/AFP
Jalgpall
16. jaanuar 2019, 18:24

Ibrahimovic kritiseerib Ronaldot: Juventuses mängimine pole mingisugune väljakutse! (1)

Zlatan Ibrahimovic on tuntud oma teravate väljaütlemiste poolest. Nüüd jäi Rootsi jalgpallitähele taas hambusse Cristiano Ronaldo. 

Portugallane liitus pärast üheksat aastat Madridi Realis eelmisel suvel Itaalia gigandi Juventusega. Kuigi Ronaldo usub, et uus liiga pakub talle korraliku väljakutse, siis Ibrahimovic sellega ei nõustu.

"Ronaldo räägib mingisugustest väljakutsetest, aga otsustab liituda klubiga, kes võidab Itaalia meistritiitli ka silmad kinni," vahendab Briti meedia Ibrahimovici. "Miks ta ei oleks võinud näiteks mõni aasta tagasi esiliiga klubi valida ja neid tippu vedada. Juventuses mängimine pole mingisugune väljakutse." 

Ta jätkas: "Mina mängisin Inglismaal, Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal ja rahvuskoondises, samal ajal kui tema oli vaid Hispaanias. Võib-olla ta vajab mind rohkem. Minu elu ongi väljakutse. Mulle meeldib see ja naudin inimeste rõõmustamist." 

Ronaldo on Ibrahimovicilt kriitikat saanud varemgi. Näiteks jättis ta Portugali ässa välja oma kõigi aegade parimast koosseisust. "Temas puudub igasugune naturaalne talent," on rootslane öelnud.