Henri Drell palliga. Foto: Baunach Young Pikes/Facebook
Korvpall
16. jaanuar 2019, 22:33

HURRAA! Drell ja Kullamäe võitsid Saksamaal üle väga pika aja

Saksamaa esiliigas pallivad Henri Drell ja Kristian Kullamäe tundsid üle väga pika aja võidurõõmu. Eestlaste koduklubi Baunach sai kodusaalis 72:71 jagu Schalkest. 

Kohtumine algas üsna võrdselt, avapoolaja lõpuks oli Schalke edu minimaalne. Kolmanda veerandaja võitis aga Baunach 21:13 ning haaras initsiatiivi. Viimasel veerandajal lasti küll külalised viigini, kuid väärtuslikku võitu käest ei antud. 

Nõnda lõppes Baunachi 10mänguline kaotusteseeria, viimati võideti mullu 3. novembril. Kusjuures Schalkega mängiti ka nädal tagasi, siis jäädi võõrsil alla 77:80.

Mõlemad eestlased alustasid täna algkooseisus. Ligi 34 minutit mütanud Drell viskas 17 punkti, jagas 4 resultatiivset söötu ja hankis 5 lauapalli. Soovida jättis aga visketabavus, 14 väljakult teele saadetud viskest läbis korvirõnga vaid 5. Kullamäe piirdus 21 minuti, 5 silma ja 3 resultatiivse sööduga. 

Baunach vajas hädasti võitu, et esiliigasse püsimajäämise eest võidelda. Neil on nüüd 18 mängust kirjas 5 võitu, millega püsitakse eelviimasel kohal. Lähimad konkurendid, sealhulgas ka Schalke on kahe võidu kaugusel. 

Tabeliseis (kliki pildil):