Michael Schumacher (paremal) ja Sebastian Vettel vägijooki manustamas. Foto: AFP/Scanpix
Vormel 1
18. jaanuar 2019, 20:15

Michael Schumacheri kaks elu: hullumeelsus vs. rumm koolaga

Michael Schumacher pidas äsja 50. sünnipäeva ja eelmise aasta lõpus möödus viis aastat saatuslikust suusaõnnetusest. Sel puhul räägitakse seitsmekordsest vormel 1 maailmameistrist veel rohkem kui varem.

Sakslase mänedžer Sabine Kehm külastas muuhulgas ka "Beyond the Grid'i" nime kandvat podcasti, kus rääkis, et tegelikult on olemas kaks täiesti erisugust Michael Schumacherit.

"Vormel 1 sarjas pidi kõike ülikiiresti tegema: buum, buum! Meie päevaplaan oli vahel täiesti hullumeelne, iga kahe minuti tagant oli järgmine tähtaeg," rääkis Kehm. "Eraelu oli aga hoopis teistsugune. Ta tegi kõike palju aeglasemalt."

Perekond on Schumacheri jaoks alati number üks olnud, kuid teda jagus ka sõpradele. Kehmi sõnul leidis legend vormelikarjääri kõrvalt alati aega, et lähedastega koos olla ja naerda.

Vahel käis Schumacher koos sõpradega kardiga sõitmas, vahel võeti lihtsalt väike rummi ja koola kokteil, mis olevat vormelitšempioni suur lemmik.

Schumacher sattus 2013. aastal Prantsusmaa Alpides suusatades õnnetusse ja pärast seda on tema ümber olnud palju salapära. Avalikkusel puudub igasugune info Schumavheri tervisliku seisundi kohta. 

Michael Schumacher

  • 50aastane
  • 7kordne vormel 1 maailmameister aastatel 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004
  • 91 etapivõitu
  • 155 korda poodiumil
  • 68 parimat stardikohta