Flora ja Levadia matšid on tulised isegi hooaja eel. Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
18. jaanuar 2019, 21:26

Flora ja Levadia treeningmäng läks ootamatult tuliseks (3)

Jalgpalli taliturniir peaks olema hooajaeelsete treeningmängude turniir, kuid tänane Flora ja Levadia matš läks üsna tuliseks ja jõuliseks. Väravaid jäid siiski löömata ehk protokolli märgiti 0:0 viik.

"Ausalt öeldes ei meeldi mulle need mängud Floraga siin Taliturniiril," ütles Levadia loots Aleksandar Rogic lõpuvile järel Soccernet.ee-le. "Kuigi me selgitame mängijatele, et tegu on hooaja ettevalmistuse alguses toimuva kohtumisega, siis alati on väga suur vigastusoht. Muidugi mängijad väljakul tunnevad natuke suuremat motivatsiooni, kui kohtuvad Flora ja Levadia, aga ma hoolin väga palju sellest, et kummagi võistkonna mängijad ei saaks sellises faasis vigastada. Taliturniiril on hoopis teine eesmärk: anda võistkondadele hea tasemega treeningmänge."

Ka Flora peatreener Jürgen Henn tõi mängujärgses usutluses välja derbile omase jõulisuse. "Meil ei ole enamasti vahet, mis faasis Levadiaga mängime, need lähevad alati kuidagi tuliseks, kuigi alustati kompivalt," ütles ta.

  • Flora algkoosseis: Richard Aland, Gert Kams, Henrik Pürg, Märten Kuusk, Michael Lilander, Markus Poom, Pavel Dõmov, Rauno Alliku, Gerol Riiberg, Vlasi Sinjavski, Mark Anders Lepik
  • Vahetusest sekkusid: Ingmar Krister Paplavskis, Anselmi Mikael Nurmela, Madis Vihmann, Marco Lukka, Henri Järvelaid, Vladislav Kreida, Joseph Saliste, Martin Miller, Maksim Gussev, Frank Liivak, Erik Sorga
  • Levadia algkoosseis: Artur Kotenko, Markus Jürgenson, Marek Kaljumäe, Marko Lipp, Maksim Podholjuzin, Juri Tkatšuk, Rasmus Peetson, Morelli, Pavel Marin, Kirill Nesterov, Nikita Andrejev.
  • Vahetusest sekkusid: Sergei Lepmets, Alex Roosalu, Mark Oliver Roosnupp, Erik Utgof, Artjom Komolov