Ivan Almeida (sinises). Foto: Martin Ahven
Korvpall
19. jaanuar 2019, 16:15

Eesti meisterklubi vigastatud leegionär: Kalev/Cramo ei räägi minu olukorrast, sest tahavad must lahti saada

Hooaja alguses BC Kalev/Cramo rünnakuid vedanud Ivan Almeida pidas viimase matši oktoobri lõpus. Sealt alates on teda seganud vigastus, millega kaasnenud palju segadust. 

Kui esialgu oli trauma osas palju küsimärke, tuvastasid Prantsusmaa arstid Almeida jalalabas mõra. Viimased nädalad on ta vigastust ravinud kodumaal Roheneemesaartel, meeskonnast eemal. 

Veelgi segadust külvas tõik, et Cramo palkas detsembri lõpus järjekordse tagamängija Tony Wroteni. See tähendab, et meeskonna nimekirjas on seitse välismaalast, üheks VTB Ühisliiga mänguks tohib neid üles anda kuus. 

Hakkasid levima jutud, et Eesti meisterklubi loobub Almeida teenetest. Klubi poolset kinnitust aga sellele pole tulnud, vastupidi. Meeskonna abitreener Indrek Reinbok on Õhtulehele korduvalt kinnitanud, et palluri naasmisega arvestatakse. Mängija ise aga väidab midagi muud.

"Tahaksin väga oma tervislikust seisundist täpsemalt rääkida, kuid praegu ei saa ma seda teha," ütles Almeida laupäeva pärastlõunal Õhtulehele. "Minu katkise jala paranemine on jõudnud lõpusirgele ja kõik läheb plaanipäraselt."

Küll aga pruugi see tähendada, et ta varsti taas Cramo särgi selga tõmbaks. "Kalev/Cramo ei räägi minu tervislikust seisundist, sest nad ütlesid minu agendile, et tahavad mu lepingu lõpetada," selgitas Almeida. "Mis täpsemalt saama hakkab, selgub järgmisel nädalal."