James Milner jalutab pärast punase kaardi saamist riietusruumi poole.Foto: PA Images/Scanpix
Jalgpall
19. jaanuar 2019, 19:42

Liverpool lõpetas vähemuses, kuid tuli kaotusseisust välja ja jätkab liiga liidrina

Premier League'i liider Liverpool kohtus äsja lõppenud kohtumises 14. kohta hoidva Crystal Palace'iga ning võttis dramaatilises mängus napi 4:3 võidu.

Kuigi kohtumine kulges Liverpooli dikteerimisel, oli hoopis Londoni klubi see, kes 34. minutil Andros Townsendi tabamusest skoori avas ning poolajale 1:0 eduseisus läks.

Jürgen Klopp suutis juhtnööridega aga meeskonna käima saada ning seitsme minutiga oli hoopis Liverpooli klubi Mohamed Salahi ja Roberto Firmino väravatest juhtima asunud. Eduseisu saadi nautida 65. minutini, mil James Tomkins seisu taas viigistas. Kümme minutit hiljem saatis palli taas väravavõrku egiptlane Mo Salah, ent sellega polnud matš veel otsustatud.

82. minutil esimese ning 89. minutil teise kollase saanud James Milneri ees välgutas kohtunik punast kaarti ja saatis Liverpooli kaitsja duši alla. Kolmandal üleminutil viis Sadio Mane sellest hoolimata Liverpooli kahe väravaga ette ning Max Meyeri viienda lisaminuti tabamusest jäi väheks, et liiga liidri vastu punkte teenida.

4:3 võit tähendab seda, et edu lähima rivaali Manchester City ees on seitse punkti, kuid viimastel on mäng varuks. Teistes tänastes kohtumistes kohtumistes alistas Wolverhampton Wanderers sama skooriga Leicester City, Newcastle United 3:0 Cardiff City, Bournemouth 2:0 West Hami, Manchester United 2:1 Brighton & Hove Albioni ning Southampton 2:1 Evertoni. Watfordi ja Burnley mängus jäid väravad löömata.