Siim-Sander Vene. Foto: Herbalife Gran Canaria/Twitter
Korvpall
20. jaanuar 2019, 16:05

Võimsa teise poolaja teinud Gran Canaria teenis hädavajaliku võidu, Vene taas tegijate seas!

Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria teenis Hispaania korvpalli kõrgliigas vajaliku võidu, kodusaalis saadi 90:82 jagu Murciast. 

Enne tänast kahe liiga peale viimasest 11 mängust vaid 2 võitnud ja neli viimast kaotanud Gran Canaria alustas mannetult ka täna. Avaveerand kaotati 14:18, poolajapausiks kärises kaotusseis aga juba 18punktiliseks (25:43) ninh järjekordne krahh terendas ees.

Riietusruumist tulid aga Kanaaride poisid välja kui ümbersündinult. Isukalt tegutseti nii kaitses kui ka rünnakul, neljandik võideti koguni 37:19 ning tablool särasid viiginumbrid 62:62.

Otsustavat veerandaega alustas kodumeeskond samasuguse hurraaga ning nelja poole minutiga tehti 15:0 vahespurt. Murcia lasti lõpu eel veel kolme punkti kaugusele, kuid mängu käest ei antud. Viimase neljandiku võitis Gran Canaria 28:20, teise poolaja kokku 65:39. 

Viimastes mängudes statisti rolli jäänud Vene sai täna platsile veidi enam kui 13 minutiks. Lisaks oli ta väljakul 3. veerandaja lõpus ning pool neljandast, mil meeskond vahet kasvatas. Meie mehe arvele jäi 6 punkti (visked väljakult 6st 2, vabavisked 3st 1), üks lauapall ja üks resultatiivne sööt. Pluss-miinus näitaja oli ääremängijal +5.  

Gran Canaria sai 11 kaotuse kõrvale kirja kuuenda võidu, millega hoitakse 14. kohta. Play-off´i positsioonist lahutab kolm võitu. Eelviimaseks langenud Murcia saldo on 5-12. 

Standings provided by Sofascore LiveScore