Emiliano Sala Nantes'i särgis.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
23. jaanuar 2019, 11:02

„ISA, KARDAN NII VÄGA!“ Jäljetult kadunud lennukis viibinud jalgpallur saatis sõpradele meeleheitliku sõnumi (3)

Argentina väljaanne Ole avaldas heliklipi, kus esmaspäeva õhtul kadunuks jäänud lennukis viibinud tippjalgpallur Emiliano Sala tunneb oma turvalisuse pärast muret. Piper Malibu nimelise väikelennuki otsingud jätkuvad endiselt, aga heade uudise tõenäosus on väike.

Sala saatis sõpradele Snapchatis heliklipi vaid mõni hetk enne seda, kui lennuk La Manche'i väina kohal jäljetult kadus.

„Tere, vennad, kuidas teil, hulludel, läheb? Olin just Nantes'is tegemas asju, asju, asju, asju, asju ja see ei lõppe kunagi, kunagi, kunagi, kunagi. Olen lennukis, mis tundub, nagu see oleks laiali vajumas. Sõidan Cardiffisse, uskumatu. Juba homme alustan uues klubis treeninguid,“ alustas Sala oma sõnumit.

„Vaatame, mis juhtub. Vennad ja õed, on teiega kõik korras? Kui pooleteise tunni pärast ei kuule te minu käest uusi teateid, siis ma ei tea, kas keegi saadetakse mind otsima, sest nad ei leia mind. Isa, kardan nii väga!“ lisas ta.

Prantsusmaalt Walesi teel olnud lennuk lendas umbes 1500 meetri kõrgusel, kui piloot palus Jersey saare lennujuhilt luba madalamale laskuda. Kontakt õhumasinaga kaotati, kui too oli umbes 700 meetri kõrgusel. Õhusõidukis olid vaid piloot ja Sala.

Väidetavalt oli lennukil probleeme juba õhkutõusul ning see õnnestus alles kolmandal-neljandal katsel. Ametivõimud pole seda siiski kinnitanud. Kohaliku meedia sõnul lendas Sala nädalavahetusel sama lennukiga Inglismaalt Prantsusmaale ning ei tundnud end toona turvaliselt ja pihtis seda endisele meeskonnakaaslaselegi.

28aastasest Salast oli nädalavahetusel saanud Cardiff City mängija, Premier League'i klubi maksis Nantes'ile ründaja eest 17 miljonit eurot. Tegu oli Cardiffi ajaloo kalleima ostuga.