Chavaughn Lewis.Foto: Martin Ahven
Korvpall
23. jaanuar 2019, 15:11

Kalev/Cramo juhtkond jättis rusikakangelase Chavaughn Lewise koju, et vältida Jurmala kättemaksu (2)

Täna Eesti-Läti korvpalliliigas Kalev/Cramoga mõõtu võtva Jurmala ridades tuleb karjääris viimast korda platsile legendaarne tsenter Kaspars Kambala. Varem ka poksiga tegelenud Kambala pole viimastel hooaegadel platsil käinud ja Jurmalaga tegi ta lepingu üheks mänguks.

Kalev/Cramo otsustas koju jätta ameeriklase Chavaughn Lewise, kes lõi detsembri lõpus Jurmala pallurit Ugis Pinetet rusikaga näkku. Otsus tehti juhtkonna tasemel.

Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok selgitas Õhtulehele, miks klubi niimoodi talitas. "See tehti konflikti vältimiseks. Näeme, kuidas lätlased seda kohtumist reklaamivad ja meedias käsitlevad. Kui seda vaadata, on aru saada, miks selline otsus tehti," ütles ta.

Hiljuti toimunud pressikonverentsil ütles 40aastane vägilane, et ei taha kalevlaste vastu poksida. Küll on teada, et Jurmala saal on välja müüdud.

Jurmala Facebooki leht laadis küll üles video, mis algab Kambala poksipiltidega, aga tegi on lihtsalt vana Youtube'i videoga, mis keskendub siiski vägilase korvpallialastele tipphetkedele.

Jurmala Instagramis ilmunud videoklipp on aga tähenduslikum. Seal on Kambala ilusti poksikinnastes.

Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Koju jäi ka Kristjan Kangur, kes sai valutava küünarliigese ravimiseks süsti. Reinboki sõnul on ääremängijat taas platsile oodata 30. jaanuaril mängus Tartu Ülikooli vastu.