Kadunuks jäänud jalgpalluri Emiliano Sala endine tüdruksõber, modell Berenice Schkair.Foto: Instagram / @bereniceschkair
Jalgpall
23. jaanuar 2019, 17:15

Kadunud jalgpalluri ekspruut viitas jalgpallimaffiale: ma ei usu, et see oli õnnetus (3)

Esmaspäeva õhtul kadunuks jäänud lennukis viibinud tippjalgpalluri Emiliano Sala endine tüdruksõber ei usu, et tegu oli õnnetusega. 

"Uurige jalgpallimaffiat, sest ma ei usu, et see oli õnnetus," kirjutas argentiinlase ekspruut Berenice Schkair Twitteris. Mõne aja pärast kustutas ta selle säutsu ja kirjutas Instagramis:

"Tahan teid äratada, see on üks suur vale. Palun uurige asja, sest ma ei usu, et see oli õnnetus. 

Tahan lugeda, et te läksite ja otsisite. Ma ei suuda uskuda, et nad peatasid [halva ilma tõttu] otsingud homseni (kolmapäevani - toim.) ja raiskavad lihtsalt aega. Tunnen end jõuetuna, see on õudusunenägu."

Praeguseks on postitus asendunud vaid lausega "palun uurige ja ärge lõpetage otsinguid".

 
 
 
View this post on Instagram

Investiguen no dejen de buscarlo por favor !!!

A post shared by 𝓑𝓮𝓻𝓮𝓷𝓲𝓬𝓮 🐚🌸 (@bereniceschkair) on

Prantsusmaalt Walesi teel olnud lennuk lendas umbes 1500 meetri kõrgusel, kui piloot palus Jersey saare lennujuhilt luba madalamale laskuda. Kontakt õhumasinaga kaotati, kui too oli umbes 700 meetri kõrgusel. Õhusõidukis olid vaid piloot ja Sala.

Väidetavalt oli lennukil probleeme juba õhkutõusul ning see õnnestus alles kolmandal-neljandal katsel. Ametivõimud pole seda siiski kinnitanud. Kohaliku meedia sõnul lendas Sala nädalavahetusel sama lennukiga Inglismaalt Prantsusmaale ning ei tundnud end toona turvaliselt ja pihtis seda endisele meeskonnakaaslaselegi.

28aastasest Salast oli nädalavahetusel saanud Cardiff City mängija, Premier League'i klubi maksis Nantes'ile ründaja eest 17 miljonit eurot. Tegu oli Cardiffi ajaloo kalleima ostuga.

Senise info kohaselt pole otsingud vilja kandnud.

BBC vahendas täna kella 16.30 paiku otsingutega seotud ametiniku John Fitzgeraldi sõnu: "Kahjuks pean tunnistama, et ma ei usu, et on lootust neid inimesi elusana leia. Praegusel aastaajal on vees olemise tingimused kohutavad, isegi kõige paremas vormis inimene ei peaks seal üle mõne tunni vastu."