Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius.Foto: SIPA/Scanpix
Korvpall
24. jaanuar 2019, 23:45

Žalgiris ei suutnud teist võitu järjest saada ja jätkab Euroliiga tagumises pooles

Korvpalli Euroliigas peeti täna pooled 20. vooru mängud ning Leedu au ja uhkus Kaunase Žalgiris pidi võõrsil tunnistama Milano Armani 80:70 paremust.

Võõrustajad said paremini minema ja võitsid esimese veerandaja 21:13, kuid pikapeale tulid külalised mängu tagasi. Lõpuveerandil pääseti napilt ettegi, ent otsustavaks spurdiks jaksu ei jätkunud ning Armani võttis Mike Jamesi (tõi kokku 20 punkti) ja Mindaugas Kuzminskase (14 p) vedamisel oma. 17 silma lisasid Vlado Micov ja Dairis Bertans. Kaotajate resultatiivseim oli 17ga Nate Wolters. Pärast nelja kaotust eelmises voorus Ateena Panathinaikose alistanud Žalgiris ei suutnud võidujada pikendada.

Kui enne mängu olid meeskonnad ühel pulgal, siis Milano tõusis 7. koha jagajate sekka. Samuti üheksanda võidu noppis Tel Avivi Maccabi, kes oli 84:75 (Caloiaro 20 - Lojeski, Calathes 14) üle Panathinaikosest - seegi oli play-off-heitluse seisukohalt tähtis mäng.

Ülejäänud paarides läksid vastamisi esikuuiku meeskonnad. Liider Istanbuli Fenerbahce alistas Pireuse Olympiacose 90:75 (Green 17 - Timma 14) ja Madridi Real Istanbuli Anadolu Efese 92:84 (Randolph 24 - Micic 21).

Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria kohtub homme võõrsil Podgorica Buducnostiga.

Turniiritabel: