Spordiblogi

Margus Murakas | Midagi pole muutunud, Monte Carlo näitas, et kolm meest jagavad tiitli (4)

LISA KOMMENTAAR

Arvan28. jaanuar 2019, 09:15
Ogieri üle on hea meel, kuna tegemist ikka sõbraliku ja avameelse inimesega, kes kunagi ei halvusta inimesi, konkurente ega poe oma ebaõnnestumistes ilmaolude või mingite kõrvaliste tegurite taha, mis ei võimaldanud täiega sõita. Mõnus vana. Otile paras konkurent MM tiitlile. Kui ikka Ogieri sel aastal õnnestub edestada, siis Otist saab vääriline troonipärija.
Stakan K.Butõlkin27. jaanuar 2019, 22:55
Katse ärajätmine ei olnud fortuuna . Selle asja nimi oli prantslanna Michelle Mouton. Lõhnab korruptsiooni järele.Mis puutub velgede purunemisse siis nagu selgub siis ka see ei olnud fortuuna vaid selle jama nimi oli Tommi Mäkinen.igaüks toimetab oma ettenägelikkuse piires aga selle koha pealt minul sõnu ei ole. Mäkinen on ju kogenud mees, ilmameister . Tänak , Meeke, Latvala ei ole ka poisikesed aga ikka jääb midagi n.ö. kahe sima vahele a''la Ernitsa logisevad kruvid või Sei katkised ujumispüksid. Natuke naljakas profitiim ütleks. Mitte Toyota vaid Tatikas& Vesipruul võiks selle nimi olla.
katkine27. jaanuar 2019, 21:20
rehv ja radikas on ikka sõitja viga - kiirustama peab ka mõistlikult .
Tiitlist27. jaanuar 2019, 19:05
Jah, pretendendid tõesti samad. Toyotal kui juhitud meeskonnal tervikuna on ka aeg tegusid tegema hakata. Ühel hooajal 2 korda radikaga jamada, ühel etapil 4 X veljet vahetada, nii tiitlile ei sõida. Ka meeskond peab langetema õigeid otsuseid, muidu sõitja peab ainult vigu parandama ja üle mõistliku riski piiri minema. Ja siis süüdi sõitja. Ogier on muidugi klass omaette, pigistab või hoiab tugevat joont, nii kuis parajasti vaja. Neuville ja Ott on karmid talla andjad.