Eglantine Flore Aguilari. Foto: efa_af/Instagram
Kõmu
27. jaanuar 2019, 17:32

FOTOD | Autš! Arsenali jalgpalluriga suguühtes olnud kaunitar: seks oli kummaline, ma ei nautinud seda (12)

Joe Willocki elu pole sugugi paha. 19aastasena mängib ta Londoni Arsenali meeskonnas jalgpalli ning lisaks väravate skoorimisele võttis ta rajalt maha ka tulikuuma prantslannast modelli Eglantine Flore Aguilari. Tõsi, neiu sõnutsi polnud koos veedetud öö just elu paremate hulgas. 

"Ta tundus väga ebaküps ning tahtis vägisi endast suurepärast muljet jätta, olla nagu "suur poiss". Asjad käisid üsna kiiresti. Ühel hetkel saatis ta mulle Instagramis sõnumi ja juba olid tal Londonisse lennupiletid ostetud," jutustas Eglantine esimesest kokkupuutest Willockiga. "Kuna ta on nii noor, oli tema jutt väga igav."

Aga siis läks ikkagi asjaks! "Seks oli väga imelik. Ta tahtis proovida kõikvõimalike poose väga lühikese aja jooksul. Ma ei nautinud seda!" tõdes prantslanna. 

Ilmselt polnud Willock ka kõige adekvaatsemas seisus, sest Eglantine sõnutsi oli ta sisse tõmmanud lämmastikoksiidi ning tarbinud mehiselt alkoholi. "Ühel hetkel ta mainis, et tal on kell 11 trenn, aga see ei häirinud teda. Kas sinna ka jõudis, ma ei tea," lisas modell. 

Kusjuures Willock pole esimene Arsenali pallur, kes Eglantine´iga mürada saanud. Omal ajal oli prantslannal afäär Inglismaa koondise legendi Ashley Cole´iga. 

Viska pilk peale fotodele, ning mõistad, miks Eglantine Flore Aguilari populaarne on!

View this post on Instagram

I gave you my all, you was my dawg

A post shared by EFA (@efa_af) on

View this post on Instagram

Lookin’ like a right swipe on Tinder ❕

A post shared by EFA (@efa_af) on

View this post on Instagram

That’s why u mad 💁🏼‍♀️

A post shared by EFA (@efa_af) on