Signe Falkenberg (esiplaanil) kuulub Eesti ratastoolikurlingu koondisse.Foto: Heiko Kruusi
Spordivaria
29. jaanuar 2019, 11:35

TEENETEMÄRK 2019 | Signe Falkenberg: suur aitäh presidendiprouale invasportlaste märkamise eest!

President Kersti Kaljulaid annab Punase risti III klassi teenetemärgi puuetega inimeste abistamise eest Signe Falkenbergile, kes on Eesti Invaspordi Liidu peasekretär.

„Arvan, et see märk polegi võib-olla otseselt mulle, vaid see on tunnustus kõigile puuetega sportlastele. Aga tunnustusest veelgi tähtsam on märkamine. See on meile väga oluline ning suur aitäh presidendiprouale invasportlaste märkamise eest!“ tänas Falkenberg.

Tema sõnul läksid eelmise aastani invaspordis asjad langevas joones, kuid praegu saab ta rääkida hoopis rõõmsamal toonil. „Mullune aasta oli meile väga töine ja rõõmustav. Suutsime läbi murda ja tõestada, et väärime tuge. Oleme tänulikud, et riik on invaspordile õla alla pannud, see on eeskujuks ka erasektorile, et meid tasub toetada.

Tegeleme nüüd paraspordi organisatoorse poole ümberkorraldustega. Eesmärk pole mitte midagi lõhkuda, vaid asjad paremini toimima saada, inimesi rohkem liikumisharrastusse tõmmata. Invasport on ühiskonna üks, täiesti normaalne osa,“ rääkis Falkenberg, kes kuulub Eesti ratastoolikurlingu koondisse, mille koosseisus pääses tänavusele MMi finaalvõistlusele.