Ronaldo koos praeguse elukaaslase Celina Locksiga.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
29. jaanuar 2019, 20:55

Brasiilia Ronaldo: seksi- ja jalgpallitäht, kes maganud rohkem kui 200 naisega (8)

Mäletate veel Ronaldot? Mitte Cristianot, aga seda Brasiilia jalgpallivõlurit, kes tuli 1994. ja 2002. aastatel maailmameistriks. Lisaks oli ta südamete murdmise maailmameister.

Ronaldo klubikaaslased meenutavad teda mängijana, kes kunagi ei karjunud ebatäpse söödu pärast kaaslaste peale, alati naeratas ja oli heas tujus. Ta oli parim kaaslane nii väljakul kui ka väljaspool seda.

Nooruses oli Ronaldo häbelik ja teda huvitas ainult jalgpall. See ei tekitanud tüdrukutes vaimustust, Ronaldo naeratas ka meelalt meestele ja teda hakati lausa geiks pidama. „Eeldan, et see oli tema kaitsereaktsioon, kuid need, kes teda hästi ei tundnud, kahtlustasid, et ta on gei,“ rääkis Ronaldo lapsepõlvesõber Calango raamatus „21aastane geenius“.

Esimene armumine ei leidnud vastuarmastust. 14aastasele Ronaldole hakkas meeldima naabritüdruk Kelly, kelle tähelepanu ta püüdis võita varastatud puuviljade kinkimisega. Kuid tüdrukule ei meeldinud poisi välimus.

Peagi muutus aga kõik. 17aastasena lasi Ronaldo oma hambarivi kohendada ja kerkis Brasiilia jalgpalli täheks, tulles maailmameistriks. Mõni aasta hiljem küsis ajakirja Placar reporter Kellylt, kas ta kahetseb, et lükkas Ronaldoga sõprust ei sobitanud? „Nüüd ta enam ei näe kohutav välja, on lausa meeldiv. Ta on atleetlik, tal on oma stiil. Kui ta olnuks selline tol ajal!“ vastas piiga.

Kuid ajad olid muutunud ja Ronaldo võis saada juba iga naise. Ta kasutas seda võimalust aktiivselt.

Jumaldas seksi ja tegeles sellega enne igat mängu

Ronaldo sõlmis 1994 lepingu Eindhoveni klubiga ja sõitis Hollandisse koos kuuma blondiini Nadiaga. „Teleri vaatamine ja temaga seksimine olid Ronaldo kaks lemmikhobi,“ meenutas Calango.

Poolteist aastat hiljem sai Ronaldol Nadiast küllalt. Sõprade mäletamist mööda siirdus ta ühel kodumaal peetud peol tutvumise järel kohe eraldi tuppa ühe Viviana-nimelise blondi neiuga.

Nadia teatas seepeale 18aastasele vutistaarile, et on temast rase. Ronaldo nõudis seepeale DNA-testi, Nadia keeldus ja nende teed läksid lahku.

Vabaks meheks saades hakkas Ronaldo tüdrukuid iga päev vahetama. Teda võis pidada segaseks, kuid ta lihtsalt jumaldas seksi. Ronaldo oli esimest korda vahekorras olnud 15aastasena ja mõistis, et kaifida saab mitte ainult jalgpalli ja karnevale.

Kõige tuntuma seksiteemalise monoloogi pidas Ronaldo 2002. aasta MMi eel.

„Juba kuus aastat seksin enne igat mängu. Kuid mul on üks tähtis tingimus: mees peab olema passiivses rollis. See lõdvestab ja teeb ta õnnelikuks. Kulutan passiivsele seksile vähemalt kaks tundi. Põhiline on end tagasi hoida ja mitte muutuda aktiivseks. Vastupidisel juhul kulub palju energiat, mida hiljem läheb mänguväljakul vaja.“

Hooajal 1996/97 kuulus ta Barcelona ridadesse. Kord läks ta restorani lõunatama ja pidi pärast seda naasma klubi baasi. Kulus mitu tundi, aga Ronaldot polnud. Klubi turvatöötajad hakkasid brasiillast otsima ja leidsid ta riietusruumist, kahe naisega seksimas!

Süles kolm piigat korraga

Tänu supertähe staatusele leidis Ronaldo kergelt üha uusi naisi. 1997. aastal siirdus ta Milano Interisse ja Ronaldo kõrval oli uus naine – Brasiilia tippmodel ja näitleja Susana Werner. Ronaldo rääkis ühes Itaalia telesõus avameelselt: „Vahel teeme väga paljut. Meile meeldivad seksimängud. Sageli seksime vannitoas. Armastan Susana keha, jumaldan tema suudlemist pealaest jalatallani.“

Jutt kõlas romantiliselt, kuid see ei seganud teda veetmast õhtuid ööklubides teiste naiste seltsis. Sageli lõbutses ta koos klubikaaslase Christian Vieriga, tihtilugu mindi klubist hommikul otse trenni.

Ronaldo elas niisuguse režiimi hõlpsalt üle, sest ta oli sageli vigastatud ega saanud harjutada. Vieri meenutas, et kui tema tundis end hommikuti kohutavalt, siis Ronaldo jõi cappuccinot, vaatas teda ja naeris.

1997. aasta Copa Americal Boliivias sattus huvitavasse seltskonda The Guardiani ajakirjanik Jack Carroll. „Istusin ühel õhtul baaris brasiillaste kärarikkas seltskonnas. Nägin, et olen koos Rivaldo, Ronaldo ja Denilsoniga. Nende põlvedel istusid noored tüdrukud, Ronaldo süles lausa kolm tükki! Nad olid seal igal ööl kella kolmeni, välja arvatud mängupäeval,“ kirjeldas Carroll.

Brasiilia võitis turniiri, Ronaldo lõi viis väravat.

Vähemalt 200 naist

Ronaldo pettis Susanat pidevalt. Keegi ei tea täpselt, kui paljude neidudega on pallivõlur armatsenud. Ronaldo autobiograafia kirjutanud Winsley Clarkson ütleb, et naisi on olnud vähemalt 200.

Ukraina pornonäitleja Oksana Klotško jutustas ühes Itaalia telesaates: „Magasin Ronaldoga. Kahjuks ei kestnud meie suhted kaua. Roni meeldis mulle mitte ainult inimese, vaid ka mehena. Talle meeldis seksis mitmekülgsus. Ausalt öeldes ei arva ma, et mu sõnad on tema naisele Milenale uudiseks. Samasugused lühikesed romaanid nagu minuga tulevad tal pidevalt ette!“

Suhe Susanaga lõppes 1999. aastal pärast Ronaldo kuuma fotot Venemaa tennisetähe Anna Kurnikovaga. Susanale aga jalgpallurid meeldisid ning ta abiellus 2006. aastal Julio Cesariga.

Järgmine piiga: Brasiilia jalgpallur

Uue armsama leidis Ronaldo kiirelt: ta nägi 1999. aasta juunis telerist järjekordset heledapäist piigat, Brasiilia koondise jalgpallurit Milene Dominguesit, keda nimetati hellitavalt „Brasiilia Barbieks“. Ronaldo hankis Milene telefoni, nad kohtusid ja armusid silmapilkselt.

Ronaldo ja Milene Dominguesi pulmapäev 1999. aastal. Foto: Reuters/Scanpix

Ronaldo oli naisest nõnda sisse võetud, et esmakordselt unustas jalgpalli ja jäi puhkusele mõneks päevaks kauem. Inter trahvis teda selle eest 5000 euroga.

Milene perekonna traditsioonid ei näinud ette seksi enne pulmi, kuid Ronaldot see ei peatanud. Samal, 1999. aastal peeti Sao Paulos pulmad. Veidi hiljem sündis paarile poeg Ronald, kes muide jõudis Brasiilia U18 jalgpallikoondisse.

Ent Ronaldo ei suutnud ööelu ikkagi kõrvale jätta. Inter sõitis 2001. aastal Rumeeniasse UEFA karikasarja mängule ning esimese öö veetis Ronaldo hotelli vastuvõtuneiu ja teise öö ühe kohaliku brasiillannaga. „Ta ei pidanud naisi ära rääkima, kõik viskusid ise talle kaela,“ meenutas Klotško.

Milene ei kannatanud mehe kodust äraolekuid enam välja ja paar lahutas 2002. aastal.

Ronaldo elu jätkus tuttavat rada pidi, naised järjest tulid ja läksid. Ametlikult on ta abielus olnud veel kahe naisega.

2005. aastal armatses ta Tokyos ühe brasiillannaga. Lugu tuli avalikuks 2011. aastal, mil naine endise vutiässa kohtusse andis ja alimente nõudis. Pärast DNA-testi tegemist selgus, et naine oligi lapse saanud Ronaldolt.

Legendaarne dialoog

Madridi Reali-perioodil toimus Ronaldol klubi presidendi Florentino Pereziga legendaarne dialoog.

Perez: „Ronaldo, miks sa ei püsi õhtuti kodus. Vaata [Luis] Figot, kes on koos naisega kodus.“

Ronaldo: „President, kui mul oleks samasugune naine nagu Figol, ei tuleks ma samuti kodust välja!“

2008. aastal läks Rios natuke kehvemini: Ronaldo viis kaks prostituuti hotellituppa, kuid nood osutusid transvestiitideks. Ronaldo pakkus vaikimise eest 300 dollarit, nood aga nõudsid 40 000. Lugu jõudis meediasse ja andis Ronaldo mainele hoobi. Üks Brasiilia firma tühistas sponsorlepingu.

42aastasel Ronaldol on neli last ja viimasel ajal on ta muutunud rahulikumaks. Ta käib juba kaks aastat 24aastase modelli ja DJ Selina Loskiga. Too leidis armastatu lastega kiirelt kontakti. Ronaldo Instagrami kontol on pildid lastest ja Selinast veeparkides ja Disneylandis.

Näib, et Ronaldo on esimest korda tagasihoidliku pereeluga rahul.