Kui kaugele suudab Ole Gunnar Solskjär Manchester Unitedi Meistrite liigas viia?Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
29. jaanuar 2019, 22:10

Manchester United sai Meistrite liiga lahingu eel suurepärase uudise

Manchester Unitedi jalgpalliklubil on uue peatreeneri Ole Gunnar Solskjäri käe all käimas imeline võiduseeria. Punased kuradid on triumfeerinud kaheksas järjestikuses mängus ning kui esmalt arvati, et see seeria katkeb kindlasti 12. veebruaril, mil United võõrustab Meistrite liiga raames Pariisi Saint-Germaini, siis nüüd leidub juba ka palju teisiti mõtlejaid. 

Nimelt selgus esmaspäeva õhtul, et Prantsusmaa klubi suurim staar, 222miljoni eest Pariisi toodud Neymar, ei saa Meistrite liiga kaheksandikfinaalis väljakule joosta. 

Brasiilane sai vigastada läinud nädala keskel, karikamängus Strasbourg'i vastu. Kui esialgu loodeti, et ründaja on mõne päeva pärast väljakul tagasi, siis väljaande L'Equipe'i sõnul jääb PSG vutivirtuoos platsilt eemale kuni aprillini. 

Seega peab Neymar pealt vaatama nii PSG võõrsilmängu 12. veebruaril kui ka 6. märtsil aset leidvat korduskohtumist. Lisaks tuleb tal kindlasti tribüünidelt vaadata kohtumisi Lyoni, Bordeaux', St. Etienne'i, Montpellier'i, Nimes'i ning Caen'iga. 

Neymar on tänavu PSG eest kõikide sarjade peale löönud 20 väravat ning andnud 10 väravasöötu. Tõsi, Prantsusmaa klubil on ründesse siiski veel võtta 22-värava-mees Kylian Mbappe ning samuti juba 20 tabamusega maha saanud Edinson Cavani. 

Lisaks Neymarile on vigastusega kimpus veel Lassana Diarra ning Marco Verratti, kellest viimane võib Unitedi kohtumiseks siiski mängukõlbulik olla. 

Manchester Unitedi ainukene puuduja vigastuse tõttu on Marouane Fellaini, keda Inglismaa klubi kohaliku meedia väitel hiinlastele maha soovib parseldada. 

Meistrite liiga kaheksandikfinaalid:

Schalke 04 – Manchester City

Madridi Atletico – Torino Juventus

Manchester United – Pariisi Saint-Germain

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund

Lyon – Barcelona

AS Roma – FC Porto

Amsterdami Ajax – Madridi Real

Liverpool – Müncheni Bayern