Cristiano Ronaldol ei jää üle muud, kui enda ette põrnitseda.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
31. jaanuar 2019, 00:07

Vutihiidude šokeerivad ajad: Chelsea kaotas nelja, Juventus kolme väravaga, Liverpool ei saanud võitu kätte

Euroopa jalgpalliväljakutel ei läinud suurklubidel eile-täna sugugi hästi. Cristiano Ronaldo ja Torino Juventus langesid välja Itaalia karikasarjast, Londoni Chelsea aga sai üle pikkade aastakümnete lausa neljaväravalise kaotuse!

Itaalia karikasari on veerandfinaali staadiumis ning meistriliiga kindel liider Juventus pidi Bergamos tunnistama sealse Atalanta koguni 3:0 paremust! Kaks väravat lõi Duvan Zapata.

Veelgi hullemini läks Romal, kes kaotas Firenzes sealsele Fiorentinale lausa 1:7! Kübaratriki tegi 21aastane Federico Chiesa. Et AC Milan oli 2:0 üle Napolist, tähendab see, et meistrisarja kaks liidrit on karikavõistlustel audis. Viimane poolfinalist selgub neljapäeval mängus Milano Inter - Rooma Lazio.

Inglismaa liiga 24. voor kujunes tippudele samuti košmaarseks. Liider Liverpool ei saanud kodus Leicesteri vastu enamat 1:1 viigist, teda jälitav Manchester City aga oli teisipäeval kaotanud Newcastle'ile 1:2.

Kolmapäeval sai Londoni Chelsea aga tõelise šoki - võõrsil jäädi Bournemouthile alla suisa 0:4! Neljaväravalise kaotuse oli Chelsea meistriliigas varem saanud vaid korra, ning seda eelmisel sajandil (1996 septembris Liverpoolilt 1:5)!

Tottenham oli Watfordi vastu pikka aega kaotusseisus, kuid võitis 80. ja 87. minutil löödud väravatega siiski 2:1. Esikuuiku lõpetav Manchester United pidi aga teisipäeval kodus leppima 2:2 viigiga Burnley vastu.