Mark Williams oma kolmanda MM-tiitliga. Foto: PAUL ELLIS/AFP
Spordivaria
31. jaanuar 2019, 14:01

Skandaalne snuukritäht: kui jälle maailmameistriks tulen, pidutsen 12 kuud jutti! (6)

Mullu krooniti snuukri maailmameistriks Mark Williams. 43aastane waleslane tähistas oma karjääri kolmandat tiitlit mehiselt, pidustused kestsid mitu kuud. Neljanda triumfi korral kavatseb ta asja veelgi suuremalt ette võtta. 

Paar päeva tagasi tuli Williamsil kaitsta oma Saksamaa Mastersi tiitlit ning sellega sai ta läbi raskuste ka hakkama. Mullu mais võidetud MM-tiitli järeltõuked jõudsid ka uude aastasse. Vaatamata sellele õnnestus tal Zhou Yuelongist 5:3 jagu saada.

"Tegin enne seda matši vaid ühe trenni. Aga ma ei muudaks oma hooaja ettevalmistuses absoluutselt mitte midagi," tunnistas Williams Suurbritannia meediale. "Ütlesin juba eelmisel aastal, et MM-tiitli võit oli parim asi mu elus. Ma ei uskunud, et see juhtub. Loomulikult tähistasin seda vääriliselt."

Ta jätkas: "Olen tõesti mitu kuud pidutsenud, aga ma ei kahetse seda karvavõrdki. Olen iga hetke nautinud. Kui mul läheb õnneks ja võidan neljanda MM-tiitli, võtan veel suuremalt ette. Ilmselt pidutsen 12 kuud järjest! Ma pole varem õigesti tähistada osanud, olen alati uutele võistlustele mõelnud."

Mulluse MM-tiitlimatši järel heitis Williams riided seljast ning pressikonverentsile ilmudes ümbritses tema vöökohta vaid saunalina. Pidustused algasid kohe!