Eden Hazard.Foto: GLYN KIRK/AFP
Jalgpall
31. jaanuar 2019, 14:51

Läheb asjaks: Madridi Reali vutiklubi on lähedal ajaloo suurimale ostule! (2)

2012. aastast Londoni Chelseas palliva Eden Hazardi üleminekust on räägitud juba mõnda aega. Jaanuarikuu üleminekuakna viimasel päeval kerkis teema taas tõsiselt päevakorda. 

Maailma paremate jalgpallurite sekka kuuluv Hazardi leping kehtib 2020. aasta suveni, kuid kontrahti ta pikendama pole soostunud. Nõnda loodabki Chelsea väärtusliku mängija pigem rahaks teha, kui lasta tal tasuta minema sammuda.

Belglase teenetest on kõige enam huvitatud olnud Madridi Real ning viimase info kohaselt on nad valmis ka raha lauale käima. Chelsea küsib Hazardi eest 100 miljonit naelsterlingit ehk ligi 114 miljonit eurot. 

28aastase poolkaitsja lahkumise kasuks räägib ka tõik, et tema läbisaamine peatreeneri Maurizio Sarriga pole kõige parem. Lisaks pole garantiid, et Chelsea Meistrite liigasse jõuab, tänavu seal ei mängita. 

"Eden on 28aastane. Kui ta tahab lahkuda, siis ta peaks seda tegema," ütles Sarri paar päeva tagasi. "Loomulikult tahan, et ta jääks, aga ma ei saa teda kinni hoida. Tal on potentsiaali olla maailma parim jalgpallur."

Hazard on varasemaltki öelnud, et ta armastab Reali ning unistab seal mängimisest. Lisaks ootab tiimis ees tema parim sõber Thibaut Courtois.

Kui Madridi tippklubi käikski Hazardi eest välja 100 miljonit naela, saaks temast klubi ajaloo kalleim ost. Varasemalt on Gareth Bale´i eest välja käinud 85 miljonit naela. 

Kõige tõenäolisem on, et belglane liitub Hispaania hiiuga tuleval suvel.